Antena 3 CNN Actualitate Bătrân de 89 de ani, imobilizat la pat, atacat în casă de un hoț care i-a furat buletinul și cardul de sănătate

Bătrân de 89 de ani, imobilizat la pat, atacat în casă de un hoț care i-a furat buletinul și cardul de sănătate

Clipe de coşmar pentru un bătrân de 89 de ani care s-a trezit noaptea cu un hoţ în casă. Speriat, bolnav şi imobilizat la pat, octogenarul nu a opus niciun fel de rezistenţă şi a asistat cum tâlharul, un tânar de 31 de ani, îi ia ultimii bani pe care îi avea în casă. Povestea se încheie prost pentru hoţ.

Bătrân de 89 de ani, imobilizat la pat, atacat în casă de un hoț care i-a furat buletinul și cardul de sănătate
de Claudia Popovici    |    26 Sep 2020   •   20:20

La 89 de ani bâtranul din Tecuci, judeţul Galaţi nu s-ar fi gândit să mai traiască asemenea experienţe.

Bolnav şi imobilizat la pat octogenarul s-a trezit noaptea cu un hoţ în casă.

Cuprins de groază, pentru că nu se putea apăra, vârstincul nu a opus nicun fel de rezistenţă şi a lasat hoţul să acţioneze în voie, cu speranţa că măcar îşi va salva viaţa.

Invidivul i-a născocit prin casă fară nicio reţinere. A pus ochii pe mai multe bunuri inclusiv pe o sumă de bani pe care o avea bătrânul în casă.

Coincidenţa face ca, tocmai în acel moment nepotul bătrânului să intre pe usă şi să-l prindă pe tâlhar în plină acţiune. A sunat la 112 şi individul a fost reţinut.

Potrivit jandarmilor „asupra acestuia a fost găsită cartea de identitate a bătrânului, cardul de sănătate al acestuia și suma de 173 de lei, singurii bani pe care omul îi avea în casă", a precizat lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galați, notează viaţa-liberă.ro

Individul a fost dus la poliție şi ii s-a întocmit dosar penal.

×
Subiecte în articol: batran atacat hot
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close