Antena 3 CNN Actualitate Bătrân din Bacău, suspectat că şi-a violat nepoata de 13 ani şi a lăsat-o gravidă (VIDEO)

Bătrân din Bacău, suspectat că şi-a violat nepoata de 13 ani şi a lăsat-o gravidă (VIDEO)

Bătrân din Bacău, suspectat că şi-a violat nepoata de 13 ani şi a lăsat-o gravidă (VIDEO)
09 Mar 2010   •   09:21

Un bătrân din Bacău este suspectat că şi-a violat nepoata de 13 ani pe care a şi lăsat-o gravidă. Sarcina adolescentei a ajuns deja la 5 luni aşa că nu se mai pune problema unui avort. Ploaia de acuzaţii vine din partea părinţilor fetei, dar până la naşterea copilului bătrânul nu poate fi acuzat de nimic. Abia atunci testul ADN îi va lămuri pe anchetatori dacă tatăl bebeluşul este sau nu bunicul fetei.

Bătrânul este cunoscut în tot satul ca fiind un mare aventurier. Nici soţia lui nu e străină de bârfele care circulă pe uliţe. Mai ales că bărbatul are un copil chiar şi cu sora ei.

Acum, după ce s-a auzit că şi nepoata poartă în pantece copilul bătrânului, toată suflarea din localitate numai despre asta vorbeşte. Iar părinţii fetei s-au transformat în cei mai înverşunaţi duşmani ai bărbatului. Mama adolescentei crede că ştie cum de s-a întâmplat totul.

Când şi-a dat seama că se produce o schimbare cu fiica ei, mama a luat-o la întrebări. Adolescenta nu a recunoscut nimic în prima fază, aşa că au mers la medic.

Tatălui fetei nu mai are linişte de când a auzit de ruşinea pe care a păţit-o copila, bărbatul acuzat nici nu vrea să audă de asemenea acuzaţii, iar bunica fetei îşi apără soţul si spune că omul nici măcar nu mai putea să întreţină relaţii sexuale.


Fetiţa va naşte peste patru luni. Abia atunci, un test ADN îi va lamuri pe anchetatori daca batranul este sau nu tatăl copilului.



Observator


×
Subiecte în articol: batran nepoata insarcinata viol
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close