Antena 3 CNN Actualitate Bătrân filmat în timp ce era legat de un stâlp și umilit de mai mulți tineri, ore în șir, în Vaslui

Bătrân filmat în timp ce era legat de un stâlp și umilit de mai mulți tineri, ore în șir, în Vaslui

Un bătrân a fost umilit după ce a fost legat fedeleș cu bandă autoadezivă, de un stâlp, în județul Vaslui, comuna Dimitrie Cantemir.

Bătrân filmat în timp ce era legat de un stâlp și umilit de mai mulți tineri, ore în șir, în Vaslui
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Aug 2021   •   09:39

Câțiva tineri au filmat totul și au urcat imaginile pe rețele de socializare. În imagini se vede cum omul, probabil băut, stătea legat de stâlp și tot repeta să fie lăsat în pace.

Tinerii filmam totul și se distrau copios asupra situației în timp ce îl înjurau și batjocoreau pe bătrânul fără apărare.

Unul dintre tineri vrea să îi introducă în gură cu forța o țigară, însă se opune. Alt invidid se aude spunând “Mihăiță, vrei să fii și tu legat?”, semn că “distracția” cu oameni umiliți ar putea continua. Imaginilie revoltătoare AICI.

Polițiștii au precizat că sunt căutați protagoniștii acestor imagini, pentru a stabili concret ce s-a întâmplat, de fapt, acolo, iar autorii faptelor reprobabile să fie sancționați.

În urma imaginilor apărute în spațiul public, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele:

”În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii vasluieni a fost identificată persoana în cauză, un bărbat în vârsta de 53 de ani din localitatea Plotonești, comuna Dimitrie Cantemir, județul Vaslui. 

Evenimentul s-ar fi produs în data de 9 august,  în intervalul orar 21:00 - 22:00, în zona unui local de alimentație publică din localitate. Totodată au fost identificate persoanele care l-ar fi legat de un stâlp, un grup de 5 tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, din aceeași localitate. 

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal urmând a fi stabilite împrejurările in care s-a produs situația sesizată și dispunerea măsurilor legale” transmite IPJ Vaslui.

×
Subiecte în articol: Vaslui batran
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close