Antena 3 CNN Actualitate Bătrân de 70 de ani lovit brutal cu piciorul pe o stradă din Iaşi

Bătrân de 70 de ani lovit brutal cu piciorul pe o stradă din Iaşi

Agresorul, în vârstă de 45 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru lovire şi alte violenţe pentru că a lovit brutal cu piciorul un bătrân de 70 de ani pe o stradă din Iaşi. Scena violentă a fost surprinsă de o cameră de supraveghere montată la un imobil din zonă. Ulterior, imaginile au fost publicate pe un grup de Facebook iar poliţia s-a autosesizat.

Bătrân de 70 de ani lovit brutal cu piciorul pe o stradă din Iaşi
de Georgiana Adam    |    29 Dec 2020   •   23:30

Incidentul a avut loc pe strada Rediu din municipiul Iaşi. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere montată la un imobil din zonă se observă cum un individ loveşte cu piciorul în zona spatelui un vărstnic. După lovitura primită, bătrânul se chinuie să meargă, în timp ce agresorul îl urmăreşte.

Din spusele martorilor, cei doi ar fi avut un conflict verbal. Filmarea, care conţine doar imagini, nu şi conţinut audio, a fost publicată pe un grup de Facebook.

După ce materialul a ajuns pe Internet, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi s-au autosesizat şi au demarat o anchetă în zona unde a avut loc incidentul. Pe 27 decembrie în jurul orei 16.00, cei doi protagonişti au fost identificaţi.

"Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 45 de ani l-ar fi lovit pe un alt bărbat de 70 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, iar cercetările continuă", au precizat reprezentantii Politiei Iasi.

Potrivit unor surse, individul de 45 de ani urmează să fie dus la audieri, notează ziaruldeiasi.ro.




 

 

×
Subiecte în articol: batran lovit Iași
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close