Antena 3 CNN Actualitate Bătrânul și-a aruncat iubita în Dunăre după ce a înjunghiat-o de nenumărate ori, deși femeia era încă în viață

Bătrânul și-a aruncat iubita în Dunăre după ce a înjunghiat-o de nenumărate ori, deși femeia era încă în viață

Răsturnare de situație în cazul bărbatului de 67 de ani care și-a omorât iubita. Bărbatul este acuzat că, după ce a lovit-o pe femeie și a înjunghiat-o de mai multe ori, a aruncat-o în Dunăre, deși aceasta era încă în viață.

Bătrânul și-a aruncat iubita în Dunăre după ce a înjunghiat-o de nenumărate ori, deși femeia era încă în viață
de Laura Dinu    |    22 Dec 2020   •   08:30

Potrivit procurorilor, totul s-ar fi întâmplat în luna septembrie, când bărbatul ar fi agresat-o pe iubita sa. Totul s-ar fi petrecut în localitatea Ghindărești, în casa în care cei doi locuiau. Bărbatul ar fi lovit-o și ar fi înjunghiat-o de nenumărate ori. 

Imediat după agresiune, bărbatul a transportat-o și a aruncat-o în Dunăre, la aproximativ 500 de metri distanță de domiciliu. Trupul femeii a fost găsit plutind chiar în apropiere. 

În urma necropsiei, a ieșit la iveală faptul că femeia a fost înjunghiată de mai multe ori, însă moartea a survenit, de fapt, în urma înecului. 

Procurorii au formulat o cerere pentru arestarea preventivă a bărbatului în vârstă de 67 de ani, care este în stare de reținere în momentul de față. 

×
Subiecte în articol: batran Dunare
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close