Antena 3 CNN Actualitate Bătrână audiată la DNA, după un denunț al lui Dorin Cocoş

Bătrână audiată la DNA, după un denunț al lui Dorin Cocoş

Bătrână audiată la DNA, după un denunț al lui Dorin Cocoş
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    12 Mai 2016   •   13:32

Mai multe persoane acuzate că ar fi încercat să obţină bani de la Dorin Cocoş sunt anchetate de DNA. 

Este vorba despre un bărbat care i-ar fi promis afaceristului că îl poate ajuta să iasă din închisoare contra unei sume de bani. 

Cocoş l-a denunţat pe acesta, însă la flagrantul organizat de procurori a fost prinsă o bătrână. Femeia dă explicaţii acum în faţa anchetatorilor.

Ea este mama persoanei care i-a trimis un e-mail lui Dorin Cocoș, prin care îi solicita 500.000 de euro pentru a ieși din închisoare. Cocoș și-a dat seama imediat că este vorba despre o încercare de a fi înșelat, însă a ”mirosit” că ar putea să obțină și un beneficiu dacă face un denunț la DNA. 

Dacă se deschide un nou dosar în urma denunțării unei fapte penale, este posibil ca denunțătorul să beneficieze de reducerea pedepsei în dosar.

Alin Cocoș, fiul fostului soț al lui Udrea, este cel care a ținut legătura prin e-mail cu bărbatul respctiv, care i-a cerut lui Dorin Cocoș să-i trimită 200.000 de euro printr-un pachet și și-a trimis mama la întâlnire în Buzău. 

În realitate însă, femeie s-a întâlnit cu procurorii DNA, iar Aurica Oprea s-a ales acum u un dosar la DNA. Fiul ei este fugit în Anglia.

×
Subiecte în articol: Dorin Cocos
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close