Antena 3 CNN Actualitate Bătrână de 98 de ani din Olt, bătută, violată și ucisă de un tânăr de 19 ani. Băiatul era drogat

Bătrână de 98 de ani din Olt, bătută, violată și ucisă de un tânăr de 19 ani. Băiatul era drogat

O bătrână din județul Olt a murit după ce a fost bătută cu bestialitate şi apoi violată de un tânăr de 19 ani. Drogat fiind, tânărul a intrat în casa bătrânei să fure bani.

Bătrână de 98 de ani din Olt, bătută, violată și ucisă de un tânăr de 19 ani. Băiatul era drogat
Sursa foto: Pixabay.com
de Silvia Țigănilă    |    02 Sep 2020   •   10:15

Procurorii l-au reținut azi-noapte, pentru 24 ore, pe tânărul de 19 de ani, din Vulturești, Olt, pentru tâlhărie calificată, omor calificat și viol.

În fapt, s-a reținut că, pe fondul consumului de anumite substanțe (posibil țigară/joint), inculpatul a pătruns fără drept în curtea și locuința victimei B.D., de 98 de ani, din com. Vulturești, jud. Olt, profitând de starea vădită de vulnerabilitate a acesteia, datorată vârstei (98 ani) și stării de sănătate (victima se deplasa cu ajutorul unui baston), cu intenția de a sustrage sume de bani, sens în care i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu palmele, pumnii și picioarele, fără însă a sustrage vreo sumă de bani, întrucât nu a găsit, iar, în continuare, profitând de aceeași stare de vulnerabilitate a victimei, a întreținut, prin constrângere, raport sexual cu victima, continuând să o agreseze”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Tânărul a continuat să agreseze sexual femeia, după care a sugrumat-o, iar femeia a murit.

×
Subiecte în articol: Olt talharie omor
Parteneri
Ninsori în Bucureşti | Temperaturile scad brusc
x close