Bătrână de 98 de ani din Olt, bătută, violată și ucisă de un tânăr de 19 ani. Băiatul era drogat

de Silvia Țigănilă    |    02 Sep 2020   •   10:15
Bătrână de 98 de ani din Olt, bătută, violată și ucisă de un tânăr de 19 ani. Băiatul era drogat Pixabay.com

O bătrână din județul Olt a murit după ce a fost bătută cu bestialitate şi apoi violată de un tânăr de 19 ani. Drogat fiind, tânărul a intrat în casa bătrânei să fure bani.

Procurorii l-au reținut azi-noapte, pentru 24 ore, pe tânărul de 19 de ani, din Vulturești, Olt, pentru tâlhărie calificată, omor calificat și viol.

În fapt, s-a reținut că, pe fondul consumului de anumite substanțe (posibil țigară/joint), inculpatul a pătruns fără drept în curtea și locuința victimei B.D., de 98 de ani, din com. Vulturești, jud. Olt, profitând de starea vădită de vulnerabilitate a acesteia, datorată vârstei (98 ani) și stării de sănătate (victima se deplasa cu ajutorul unui baston), cu intenția de a sustrage sume de bani, sens în care i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu palmele, pumnii și picioarele, fără însă a sustrage vreo sumă de bani, întrucât nu a găsit, iar, în continuare, profitând de aceeași stare de vulnerabilitate a victimei, a întreținut, prin constrângere, raport sexual cu victima, continuând să o agreseze”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Tânărul a continuat să agreseze sexual femeia, după care a sugrumat-o, iar femeia a murit.

Parteneri
x close