Antena 3 CNN Actualitate O bătrână din Nemț, condamnată la închisoare după ce a trecut strada fără să se asigure. Are sechestru pe casa de chirpici și 170.000 euro daune morale

O bătrână din Nemț, condamnată la închisoare după ce a trecut strada fără să se asigure. Are sechestru pe casa de chirpici și 170.000 euro daune morale

O bătrână de 84 de ani, care a trecut strada fără să se asigure, printr-un loc nepermis, a fost asprun condamnată. Are sechestru pe casa de chirpici și trebuie să plătească daune în valoare de 170.000 euro.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Sep 2023   •   14:40

O femeie de 84 de ani din Neamț plătește scump faptul că a traversat neregulamentar un drum european.

Șoferul a încercat să o evite pe femeia care traversa și a spulberat o altă mașină în care se aflau o mamă în vârstă de 38 de ani și fiul ei de 18 ani.

Trei oameni au murit.

Acum, această femeie în vârstă, trebuie să plătească daune în valoare de 170.000 de euro, dar ea locuiește într-o casă cu chirpici.

Citește și: Ore de coșmar pentru o bătrână din Argeș! Un bărbat a abuzat-o și a ținut-o sechestrată, după ce a chemat-o să culeagă prune

Judecătorii au decis că este vina bătrânei, că ea este cea care a provocat accidentul și au condamnat-o pentru ucidere de inculpă la 3 ani de închisoare cu suspendare și la 90 de zile de muncă în folosul comunității.

În același timp, judecătorii au obligat-o pe bătrână la plata a 170.000 de euro către rudele victimelor, daune morale.

Tot judecătorii au dispus sechestru pe bunurile bătrânei.

O casă de locuit din chirpici, pe o anexă și pe un teren la câmp. Singurele bunuri ale bătrânei care nu pot asigura daunele păgubite.

×
Subiecte în articol: batrana condamnata Nemț daune morale
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close