Antena 3 CNN Actualitate O bătrână de 82 de ani, lovită pe trecerea de pietoni de o mașină a Poliţiei care mergea la un alt accident

O bătrână de 82 de ani, lovită pe trecerea de pietoni de o mașină a Poliţiei care mergea la un alt accident

O bătrână din Vrancea care traversa strada în zona unei treceri de pietoni a fost lovită, miercuri, de o mașină de poliție.

O bătrână de 82 de ani, lovită pe trecerea de pietoni de o mașină a Poliţiei care mergea la un alt accident
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    27 Ian 2021   •   15:10

Accidentul a avut loc miercuri dimineaţă, când maşina Poliţiei mergea la un eveniment şi avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune, anunță IPJ Vrancea.

IPJ: Maşina de Poliţie era în misiune

"În jurul orei 10.15, o autospecială de poliție care se deplasa la locul producerii unui eveniment rutier sesizat prin apel 112, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, a acroșat o femeie care se angajase în traversare în zona unei treceri de pietoni, pe raza localității Ploscuțeni", informează, miercuri, Poliţia Vrancea.

Femeia, în vârstă de 82 de ani, din comuna Ploscuțeni a fost preluată conștientă de un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Vrancea.

Dosar penal, în acest caz

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, dar nu a consumat alcool, spun polițiștii.

În acest caz s-a deschis un dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.
 

×
Subiecte în articol: Vrancea trecere pietoni Politie
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close