Antena 3 CNN Actualitate Bătrâni în pragul disperării. Sute de pensionari s-au luat la bătaie pentru 30 de lei. O femeie a leşinat

Bătrâni în pragul disperării. Sute de pensionari s-au luat la bătaie pentru 30 de lei. O femeie a leşinat

Bătrâni în pragul disperării. Sute de pensionari s-au luat la bătaie pentru 30 de lei. O femeie a leşinat
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Dec 2012   •   12:01

Sute de pensionari aflaţi la coadă pentru un ajutor de 30 de lei, oferit de Casa de Ajutor Reciproc de sărbători, s-au îmbrâncit şi s-au luat la bătaie.

În timpul conflictului, oamenii au spart mai multe geamuri şi unei femei i s-a făcut rău în înghesuială. Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Argeş, citaţi de Mediafax, pensionara suferindă de inimă a fost dusă pe braţe de către jandarmi la o ambulanţă, unde a primit îngrijiri medicale, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

"Sunt pensionari cu cu venituri mici, sub 700 de lei, înscrişi la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Am înţeles o bătrână suferindă a leşinat la coadă, colegii mei au dus-o pe braţe la salvare, a primit îngrijiri medicale, iar acum este în afara oricărui pericol. Au fost probleme acolo înainte de venirea jandarmilor, dar după venirea colegilor mei acum este linişte şi oamenii stau liniştiţi la coadă, pe un singur rând", a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Argeş, căpitanul Cristache Toculet.

La această oră, la coadă se află în continuare zeci de pensionari care aşteaptă să-şi primească ajutorul.





×
Subiecte în articol: ajutor social pensionari
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close