Antena 3 CNN Actualitate Bătrâni jefuiți prin ”metoda pomana”. Fiți atenți pe cine primiți în casă!

Bătrâni jefuiți prin ”metoda pomana”. Fiți atenți pe cine primiți în casă!

O tânără din București a abordat o doamnă în etate, sub pretextul că doreşte să-i împartă produse de patiserie drept pomană. Când i s-a permis accesul în locuinţă, fata a sustras bani şi bijuterii. Tânără de 22 de ani a fost reţinută de poliţişti.

Bătrâni jefuiți prin ”metoda pomana”. Fiți atenți pe cine primiți în casă!
Sursa foto: Pixabay.com
10 Iul 2020   •   12:20

Ancheta a fost declanşată după ce femeia de 89 de ani a reclamat la Poliție faptul că la data de 18 iunie o tânără pe care a cunoscut-o în faţa blocului,  sub pretextul că dorește să-i împartă produse de patiserie drept pomană, a intrat în casa ei şi i-a furat o sumă de bani şi bijuterii.

Poliţişti ai Secţiei 12 Poliţie au identificat  o femeie, în vârstă de 22 de ani, bănuită de comiterea faptei, iar în cursul zilei de miercuri, 8 iulie , aceasta a fost depistată şi condusă la audieri, fiind reţinută pentru 24 de ore, transmite Poliția Română.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cea în cauză în stare de arest prezentiv.

Fiți atenți pe cine primiți în casă!

Necunoscuții nu vă dau de pomană, nu vă bucurați de nimicuri, pentru că puteți deveni victime! Dacă treceţi printr-un astfel de eveniment, încercaţi pe cât posibil să reţineţi cât mai multe semnalmente ale autorului şi apelaţi de urgenţă poliţia, la 112.

S-au îmbogățit după ce au înșelat câțiva bătrâni. Cum îi convingeau să-și facă credite

Doi bărbați și o femeie din Bistrița au fost arestați preventiv pentru înselăciune și furt, după ce au escrocat cinci bătrâni din municipiu. Prejudiciul este estimat la circa 80.000 lei.

În perioada august 2018  -martie 2020, cei trei, alături de un alt complice, ar fi indus în eroare, prin folosirea unor calități mincinoase, cinci persoane (majoritatea în vârstă, care locuiau singure), determinându-le să contracteze credite pentru achiziționarea unor produse pe care și le însușeau ulterior, fără a mai achita ratele.

×
Subiecte în articol: furt pomana
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close