Antena 3 CNN Actualitate Doi bătrâni din Argeș, găsiți morți în casă, deși au ales un stil de viață sănătos. Se vorbește despre otrăvire

Doi bătrâni din Argeș, găsiți morți în casă, deși au ales un stil de viață sănătos. Se vorbește despre otrăvire

Doi bătrâni din Bârla, Argeș, au fost găsiți morți în casă. Se bănuiește că ar fi băut, accidental, insecticid. Oamenii s-au simțit rău timp de o noapte. Dimineața nora a mers la farmacie după medicamente, iar la prânz, i-a găsit fără suflare.

Doi bătrâni din Argeș, găsiți morți în casă, deși au ales un stil de viață sănătos. Se vorbește despre otrăvire
Sursa foto: pixabay
de Cristi Georgescu    |    10 Iun 2021   •   12:04

Cei doi bătrâni în vârstă de 62, respectiv 70 de ani, erau cunoscuți în comuna Bârla pentru stilul lor de viață sănătos. Obișnuiau să consume salate din legume cultivate chiar de ei. Se bănuiește că au confundat insecticidul cu uleiul atunci când au pregătit masa. Criminaliștii au găsit sticlele așezate una lângă cealaltă.

Oamenii au avut stări de greață, vomă, diaree așa că rudele au suspectat o toxiinfecție alimentară. Nora s-a dus să le ia pastile de la farmacie și apoi a plecat după ce tot ea le-a administrat. Femeia a revenit la prânz să îi vadă în ce stare sunt și i-a găsit morți pe amândoi.

Probele toxicologice au fost solicitate de către polițiști, dar va dura câteva săptămâni până vor apărea rezultatele. Abia atunci, se va putea spune cu certitudine ce au ingerat victimele.

 

×
Subiecte în articol: Argeş
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close