Antena 3 CNN Actualitate Și-a bătut iubita de 19 ani gravidă, cu o scândură până a băgat-o în spital, în Botoșani. Medicii, uimiți de motivele tânărului

Și-a bătut iubita de 19 ani gravidă, cu o scândură până a băgat-o în spital, în Botoșani. Medicii, uimiți de motivele tânărului

Un tânăr de 23 de ani, din localitatea Miorcani, îşi va petrece următoare 30 de zile în arestul poliţiei, după ce şi-a bătut concubina de doar 19 ani, însărcinată în 20 de săptămâni, cu o bucată de scândură.

Și-a bătut iubita de 19 ani gravidă, cu o scândură până a băgat-o în spital, în Botoșani. Medicii, uimiți de motivele tânărului
Sursa foto: Antena 3
de Paula Solomon    |    20 Noi 2021   •   09:45

Motivul bărbatului de 23 de ani este unul absolut halucinat, acesta acuzând-o pe fată că nu ar fi el tatăl copilului. Atacul acestuia a avut loc duminică seară şi a fost de o violenţă atât de mare, încât fata a ajuns la spital cu o ambulanţă, fiind lovită chiar în zona abdomenului.

Aceasta a fost dusă imediat în sala de operaţii, de cum a ajuns la spital.

"Pacienta a ajuns la spital în stare gravă, cu trumatism abdominal sever, observaţie ruptură de splină. S-a intrat în sala de operaţii de urgenţă, în noaptea de duminică spre luni şi a fost stabilizată. În prezent chirurgical este bine, fiind monitorizată şi de un ginecolog, din punct de vedere al sarcinii, a cărei evoluţii este sub observaţie", a spus un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

În prezent, tânăra este internată pe secţia de chirurgie, în timp ce tatăl copilului care se află în burtică a fost arestat pentru 30 de zile în urma atacului nemilos.

"Faţă de bărbatul de 23 de ani se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violenţă în familie. Acesta a fost reținut de polițiști, ulterior, instanţa de judecată dispunând arestarea sa preventivă", a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Cei doi mai au împreună încă doi copii foarte mici, dintre care unul în vârstă de trei ani și unul de doar un an. Cazul a intrat şi în atenţia DGAPSC, care va sta de vorbă cu tânăra agresată şi va încerca să o scoată dn mediul ostil, împreună cu cei do copilaşi.

 "În prezent cei doi copii minori sunt în grija bunicii materne. Aşteptăm ca tânăra să iasă din spital. Ulterior vom discuta cu ea şi vom încerca să o consiliem şi să conştientizeze că astfel de situaţii se pot agrava. Cel puţin pentru o perioadă de timp vom încerca să o luăm din acel mediu", a spus Alexandru Colbu, directorul executiv adjunct al DGASPC Botoşani.

×
Subiecte în articol: gravida Botoșani
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close