Antena 3 CNN Actualitate Bătut până la moarte de poliţişti? Rudele bărbatului decedat într-o secţie de poliţie acuză autorităţile

Bătut până la moarte de poliţişti? Rudele bărbatului decedat într-o secţie de poliţie acuză autorităţile

Bătut până la moarte de poliţişti? Rudele bărbatului decedat într-o secţie de poliţie acuză autorităţile
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Oct 2011   •   07:16

Un bărbat aflat în arestul Secţiei 7 din Capitală, unde era reţinut pentru furt calificat, a murit. Rudele acestuia s-au strâns în faţa secţiei şi i-au acuzat pe poliţişti că bărbatul a murit din cauza bătăilor primite în arest. Poliţiştii au negat toate acuzaţiile.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, le-a spus poliţiştilor că se simte rău. Aceştia au remarcat că bărbatul este palid şi au chemat un echipaj SMURD, dar acesta a murit până la venirea medicilor şi nu a mai putut fi resuscitat. Aseară, rudele bărbatului s-au adunat în faţa secţiei 7 şi i-au acuzat pe poliţişti că l-ar fi omorât în bătaie.

"Am sunat avocatul şi i-am spus că e ceva în neregulă. În condiţii normale, ar fi venit la vizită. Deci în condiţii normale. Era bătut şi nu l-au lăsat. Eu l-am mai văzut la Parchet, avea sânge pe cămaşă, picioarele erau ologite, abia l-au coborât din maşină, deci se vedea clar că este bătut" susţine soţia bărbatului.

"Evident că fusese bătut, pentru că se mişca cu dificultate, îţi târa picioarele, era evident că a fost bătut. Nu mă aşteptam la un asemenea deznodământ. Am mai văzut situaţii de genul acesta, în care sunt maltrataţi în cadrul secţiilor de poliţie, dar la un deznodământ de genul ăsta nu mă aşteptam" a adăugat şi vărul bărbatului.

Un vecin susţine povestea rudelor celui decedat. Ba chiar spune că, la rândul lui, a fost bătut tot de către poliţiştii de la secţia 7.

Bărbatul care a murit avea 38 de ani şi era cercetat pentru furt calificat. Trupul său a fost dus la morgă, iar astăzi medicii legişti vor stabili în ce împrejurări a murit.

 
 




×
Subiecte în articol: sectie de politie Capitală bătaie mort
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close