Antena 3 CNN Actualitate Băuţi şi grăbiţi la volan, în a treia zi de Crăciun. Peste 170 de şoferi au rămas fără permise

Băuţi şi grăbiţi la volan, în a treia zi de Crăciun. Peste 170 de şoferi au rămas fără permise

Băuţi şi grăbiţi la volan, în a treia zi de Crăciun. Peste 170 de şoferi au rămas fără permise
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Dec 2014   •   16:27

Peste 170 de şoferi au rămas fără permise şi aproape 3.000 au fost sancţionaţi în a treia zi de Crăciun, informează Poliţia Română.
   
În urma controalelor în trafic din 28 decembrie, poliţiştii rutieri au dat 2.925 de sancţiuni contravenţionale şoferilor, dintre care 977 pentru că au condus cu viteză, 32 pentru că s-au urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice şi 24 pentru că nu aveau maşinile echipate cu anvelope de iarnă, arată luni Poliţia Română, într-un comunicat de presă.

173 dintre şoferii sancţionaţi au rămas şi fără permise, 42 pentru că s-au urcat la volan după ce au băut şi 47 pentru că au condus cu viteză excesivă.
   
Poliţiştii au constatat 248 de infracţiuni, dintre care 133 în flagrant, cele mai multe fiind cele de natură judiciară sau la regimul circulaţiei rutiere.
   
În a treia zi de Crăciun, poliţia a dat aproape 4.180 de amenzi. Cele mai multe amenzi, respectiv 863, au fost date pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. De asemenea, au fost date 48 de amenzi pentru activităţi comerciale ilicite, 11 pentru nereguli privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor şi 19 pentru încălcarea prevederilor din Codul Silvic.


×
Subiecte în articol: permis conducere
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close