Antena 3 CNN Actualitate Bebeluş de două luni în stare gravă, după ce a fost bătut şi muşcat de mamă

Bebeluş de două luni în stare gravă, după ce a fost bătut şi muşcat de mamă

Bebeluş de două luni în stare gravă, după ce a fost bătut şi muşcat de mamă
Sursa foto: Foto: whatsonningbo.com
10 Apr 2011   •   18:02

Un nou-născut de numai două luni a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătut şi muşcat de propria mamă, în vârstă de 19 ani, informează Agerpres. Acum, tânăra va fi decăzută din drepturile părinteşti.

Fetiţa a fost transportată cu o ambulanţa la Spitalul de copii "Sf. Nicolae" din Bârlad, dar din cauză că starea ei era gravă, medicii de aici au decis să o transfere la o clinică din Iaşi.

Atât mama cât şi fetiţa se aflau sub protecţie socială din februarie, într-un centru maternal din Municipiul Bârlad.

"Au fost sesizaţi şi poliţiştii, care au demarat o anchetă în acest caz. Urmează să stabilim exact împrejurările în care s-a produs evenimentul", a declarat, duminică, Loredana David, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui.

Tânără de 19 ani a fost plecată în Italia şi s-a întors în ţară, pentru a naşte, deşi ea nu îşi dorea acest copil, spun reprezentanţii Protecţiei Copilului Vaslui. Totuşi, asistenţii sociali au convins-o să nu îşi abandoneze fetiţa şi le-au oferit celor două protecţie socială.

"Noi am demarat cercetările în acest caz. Micuţa rămâne deocamdată internată în spital. După externare ea nu va mai fi încredinţată mamei, aceasta urmând să fie decăzută din drepturi", a declarat Irina Câmpeanu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui.


Ştire în curs de actualizare.

×
Subiecte în articol: bebelus batut muscat mama spital
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close