Antena 3 CNN Actualitate Bebeluşul din comuna Pantelimon, înjunghiat de tatăl său, a murit

Bebeluşul din comuna Pantelimon, înjunghiat de tatăl său, a murit

Bebeluşul din comuna Pantelimon, înjunghiat de tatăl său, a murit
Sursa foto: Foto: whatsonningbo.com
18 Iul 2011   •   13:50

Bebeluşul înjunghiat de tatăl său, vineri, în comuna ilfoveană Pantelimon, a murit luni dimineaţă, la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Florian Bica, citat de Mediafax.
   
Potrivit lui Bica, bebeluşul a fost transferat la Spitalul Bagdasar-Arseni de la Spitalul "Sfântul Pantelimon", unde fusese dus, în stare foarte gravă, după ce a fost înjunghiat de tatăl său.

Un bărbat din comuna Pantelimon, judeţul Ilfov, şi-a înjunghiat, vineri, copilul, concubina şi pe mama acesteia. Copilul în vârstă de 11 luni, aflat în stare gravă, împreună cu cele două femei au fost transportate imediat la spital. 

Bărbatul s-a predat la Poliţia Comunitară dupa agresiune. Acesta a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Decizia poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi a declarat că i-a înjungiat pe cei trei pe fondul unor conflicte în familie.

Cele două femei înjunghiate nu au prezentat răni profunde, cea mai în vârstă rămânând internată sub supraveghere, iar cea tânără a refuzat spitalizarea, potrivit purtătorul de cuvânt al Spitalului "Sf. Pantelimon", Ludmila Gheorghiu, citat de Mediafax.

 "Bunica are plăgi la scalp şi una pe antrebraţ, dar nu este în stare gravă. Ea rămâne internată. Mama copilului a refuzat internarea", a precizat purtătorul de cuvânt.

Copilul avea 11 luni, el fiind dus, vineri, în comă la Spitalul "Sfântul Pantelimon", unde a fost operat, după ce la investigaţii s-a identificat un corp în cap.

 




×
Subiecte în articol: bebelus Pantelimon injunghiat tatal
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close