Antena 3 CNN Actualitate BEC amână pentru mâine deciziile la Sectorul 1. Clotilde Armand: „Victoria este clară. I-am prins cu mâna-n sac!”

BEC amână pentru mâine deciziile la Sectorul 1. Clotilde Armand: „Victoria este clară. I-am prins cu mâna-n sac!”

Este război total la Primăria Sectorului 1. PSD cere renumărarea voturilor și insistă că Dan Tudorache este învingătorul, iar USR refuză vehement această variantă. 

BEC amână pentru mâine deciziile la Sectorul 1. Clotilde Armand: „Victoria este clară. I-am prins cu mâna-n sac!”
Sursa foto: Hepta
de Diana Dragotescu    |    29 Sep 2020   •   21:00

Sitauația va fi tranșată mâine de Biroul Electoral Central. Între timp, poliția continuă ancheta pentru falsificarea de documente electorale, după ce USR a sesizat că un individ ar fi plecat cu un teanc de procese verbale.

Situația s-ar clarifica foare ușor, pentru că întreg procesul electoral a fost filmat, însă candidata USR PLUS nu a cerut aceste imagini, care se afă la Serviciul de Telecomunicații Speciale. Imaginile ar putea fi cerute și de poliție, pentru a se vedea dacă au fost neclartități. 

Clotilde Armand: Nu este necesară renumărarea voturilor!

Clotilde Armand a vorbit despre procesul de numărare a voturilor și despre ancehta demarată de poliție, după ce a petrecut o zi întreagă la Biroul Electoral al Sectorului 1: „Este victoria noastră și nu ne lăsăm furați, nu ne lăsăm intimidați, aceste gesturi de intimidare vin de la oameni disperați Victoria este foaret clară, este matematică și nu ne lăsăm intimidați. I-am prins cu mâna în sac, este o anchetă în curs.

Va trebui să înțeleg care era procesul la care se gândea primarul care a prierdut alegerile de la PSD. Trebuie o anchetă foarte clară, de ce angajați ai primăriei erau acolo și se ocupau de alegeri. Vom cere să înțelegem ce se întâmplă. Matematica a fost mereu clară. Din câte știu sunt încă 9 secții neînchise, la 3-4 acum se verifică neconcordanțele, un vot aici un vot acolo. Oamenii sunt extrem de obosiți. Nu este necesară renumărarea voturilor!

Am încredere în pocesul electoral chiar dacă s-a prelungit într-un mod inexplicabil. Suntem acolo, vedem ce se întâmplă. Matematica va învinge, cifrele sunt publicate. Cine știe să contabilizeze poate să vadă foarte clar cine este primarul actual. Este victoria noastră și nu ne vom lăsa intimidați!”, a declarat Clotilde Armand.  

BEC amână pentru mâine deciziile la Sectorul 1. Clotilde Armand: „Victoria este clară. I-am prins cu mâna-n sac!”

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand sectorul 1
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close