Antena 3 CNN Actualitate Becali: Am încredere 100% în justiţia română, dar 2 din 10 magistraţi sunt manipulaţi (VIDEO)

Becali: Am încredere 100% în justiţia română, dar 2 din 10 magistraţi sunt manipulaţi (VIDEO)

Becali: Am încredere 100% în justiţia română, dar 2 din 10 magistraţi sunt manipulaţi (VIDEO)
Sursa foto: gigi becali
21 Apr 2009   •   21:03

Gigi Becali se declară în continuare încrezător în justiţia românească, chiar dacă recunoaşte că o parte dintre magistraţi sunt controlaţi politic.

?Am sută la sută încredere în justiţie, că se face dreptate, dar în magistraţi numai 80%, 2 din 10 sunt manipulaţi. Am încredere în justiţie pentru că actul final contează? a declarat Becali, invitat la emisiunea Ştirea Zilei.



El a vorbit despre judecătoarea care a decis ca el să primească mandat de arestare preventivă. ?O să o ţin toată viaţa mea minte pe judecătoare. A fost regia lor cu ameninţarea pe mail, sau poate singură şi-a făcut-o. Libertatea pe care Dumnezeu o dă nu poate nimeni să o ia decât dacă crede aşa. Dar ea niciodată nu a crezut aşa. Zâmbea. Mi-am dat seama după aia câtă falsitate poate să aibă un om când ştie dinainte că trebuie să execute libertatea unui om?.

Deşi spune că este împăcat cu situaţia sa de acum, Becali promite că se va răzbuna în viitor. Răzbunarea sa va fi una pur politică, subliniază el. ?Nu pot să spun totul, pentru că sunt sub control judiciar şi am nevoie de libertatea mea. Eu am iertat din punct de vedere material şi fizic toate aceste personaje, dar din punct de vedere politic, dacă voi avea ocazia mă voi răzbuna?.

În legătură cu speculaţiile apărute în presă, care legau arestarea sa de cazul Puiu Popoviciu sau de scandalurile legate de familia Băsescu, Becali s-a ferit să facă afirmaţii, arătând că încearcă să nu îşi mai facă duşmani.
?Dacă cineva poate să citească printre rânduri, o să citească printre rânduri. Deja strâng probe despre alte lucruri, de alte persoane, oficialităţi, sau oameni cărora li s-a spus: ?Zi de Becali şi scapi!?. Nu am vrut să le fac rău, a fost doar o chestie de ambiţie de bussines. Poate am săpat şi eu groapa şi am căzut şi eu în ea. Dar eu nu am vrut să fac rău nimănui cu acea sesizare? a declarat Becali despre implicarea sa în cazul Puiu Popoviciu.



În ceea ce priveşte o posibilă conexiune cu scandalurile legate de familia preşedintelui, Becali a dat un răspuns ambiguu. ?Dacă e ceea ce spuneţi dumneavoastră, eu nu vreau să judec. Pentru ce să îmi mai fac duşmani acum. Am exagerat în jigniri. Aceste lucruri care mi s-au înscenat poate nu erau permise de unii dacă nu îi jigneam?.



Chiar dacă a declarat că nu se mai aştepta să fie eliberat, ?după atâtea abuzuri, atâta falsitate?, finanţatorul Stelei a arătat că ar fi primit ajutor chiar şi de peste hotare. ?Se pregăteau lucruri mult mai importante dacă eu rămâneam acolo. Comunitatea română din America se pregătea să facă o scrisoare la preşedintele Obama. Ce s-a întâmplat cu mine nu se poate întâmpla decât în România. E jenant?.

Alte declaraţii ale lui Gigi Becali







PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/stirea_zilei




Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Stirea Zilei
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close