Antena 3 CNN Actualitate Becali, arestat. Hoţii sunt liberi. După ce i-au furat maşina, au încercat să îl şantajeze

Becali, arestat. Hoţii sunt liberi. După ce i-au furat maşina, au încercat să îl şantajeze

Becali, arestat. Hoţii sunt liberi. După ce i-au furat maşina, au încercat să îl şantajeze
Sursa foto: gigi becali
03 Apr 2009   •   11:27

Doi dintre cei trei bărbaţi despre care se presupune că au fost sechestraţi de Gigi Becali şi gărzile sale de corp, după furtul maşinii finanţatorului Stelei, au făcut declaraţii la scurtă vreme după incident, relatează jurnaliştii de la Cancan. Aceştia spun că au fost contactaţi pe data de 18 februarie 2009, de către cei doi care au cerut 60.000 de euro pentru a povesti împrejurările în care au fost agresaţi de oamenii lui Becali.

La vremea respectivă, jurnaliştii au refuzat să publice declaraţiile celor doi, însă reporterii au reuşit să afle faptul că unul dintre bărbaţi fusese împuşcat la picior şi că ceilalţi doi intenţionau să îl şantajeze pe omul de afaceri.

?Ce spunem e 100%, pe bune. Ne-au strâns la Pipera pe toţi trei şi au sărit pe noi. Ne-au rupt în două! Tovarăşul nostru era împuşcat. I-au scos bila din picior, după ce i-au turnat whisky să nu se infecteze! Gigi a venit mai târziu, ne-a spus să spunem cum s-a întâmplat tot, apoi ne-a dat bani să plecăm cu taxiul acasă şi ne-a zis că nu depune plângere pentru că suntem tineri şi avem familii? au povestit cei doi, citaţi de Cancan.

Oamenii aveau de gând să facă rost de bani în orice fel, iar când jurnaliştii i-au refuzat au declarat că îl vor şantaja pe Gigi Becali. ?Dacă nu ne daţi voi banii, oricum mergem la Gigi şi îi cerem lui 60.000 de euro. N-are cum să nu ne dea banii, că omului nu-i i-ar plăcea să ne vadă prin ziare ce declarăm... Şi ne tot caută un procuror să dăm asta de Gigi, deci nu are cum s-o întoarcă? ar fi zis cei doi.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali arestat
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close