Antena 3 Actualitate Becali citează din Biblie şi vorbeşte despre criză: Pentru mine nu e criză, la fraieri e criză! (VIDEO)

Becali citează din Biblie şi vorbeşte despre criză: Pentru mine nu e criză, la fraieri e criză! (VIDEO)

09 Sep 2009   •   15:12
Becali citează din Biblie şi vorbeşte despre criză: Pentru mine nu e criză, la fraieri e criză! (VIDEO)
Sursa foto: gigi becali

?Pentru mine nu există criză, la fraieri e criză!?, a declarat, miercuri, Gigi Becali, prezent la Parchet unde a fost chemat de procurori pentru a-i fi adus la cunoştinţă materialul de urmărire penală în dosarul de sechestrare a hoţilor maşinii sale. ?Mi-am pus plapuma aşa, ca să nu fie criză?, a mai spus europarlamentarul.
Dar aceasta nu este singura declaraţie a latifundiarului. ?Iartă-i tată că nu ştiu ce fac, deci nu ştiu ce fac?, a citat Becali din Biblie, referindu-se persoanele care au ?fabricat? dosarul în cazul său, fiind acum urmărit penal. ?Deci ăia nu ştiau că el e Cristos şi Dumnezeu, dar ei, cum să-i ierţi că ei ştiu ce au făcut...?, a spus Becali.

?Băi, băiatule? - i-a mai răspuns Becali unui reporter care l-a întrebat dacă întoarce şi celălat obraz persoanelor despre care a vorbit - ?Ce s-a întâmplat cu mine demonstrează că nu suntem într-un stat democratic ci într-unul tiranic?, a conchis europarlamentarul.

Becali, despre crizăBecali citează din BiblieAntena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close