Antena 3 CNN Actualitate Becali îşi ia măsuri de siguranţă. Ce face în libertate latifundiarul din Pipera, ca să nu mai aibă de pătimit

Becali îşi ia măsuri de siguranţă. Ce face în libertate latifundiarul din Pipera, ca să nu mai aibă de pătimit

Becali îşi ia măsuri de siguranţă. Ce face în libertate latifundiarul din Pipera, ca să nu mai aibă de pătimit
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    18 Sep 2014   •   16:29

Gigi Becali nu vrea să dea ochii cu presa în permisia de cinci zile pe care a primit-o de la închisoare

 
El a plecat în mare secret de la Poarta Albă şi stă departe de ochii lumii, să nu mai păţească la fel ca data trecută, când a avut de pătimit la întoarcerea din permisie. 
 
Alături de latifundiar sunt cei apropiaţi, soţia şi cele două fete. 

Dacă dă dovadă de discreţie şi bună-purtare, Becali ar putea obţine chiar şi zece zile libere, data viitoare. 

Gigi Becali a mai primit o permisie de 24 de ore şi în luna mai, în urma unei decizii luate în luna aprilie de comisia de specialitate a Penitenciarului Poarta Albă, el fiind recompensat pentru bună purtare, după ce a participat la activităţi şi a respectat regulamentul.
    
El a mers atunci la locuinţa sa din Pipera şi la cimitir, la mormântul mătuşii sale, unde a aprins lumânări. De asemenea, Becali a dat mai multe declaraţii şi interviuri presei.
    
Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close