Antena 3 CNN Actualitate Becali: M-am înregistrat ca locuitor al sectorului 1, ca să pot să candidez la Primăria Capitalei

Becali: M-am înregistrat ca locuitor al sectorului 1, ca să pot să candidez la Primăria Capitalei

Becali: M-am înregistrat ca locuitor al sectorului 1, ca să pot să candidez la Primăria Capitalei
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    21 Mar 2012   •   20:46

Europarlamentatrul Gigi Becali a anunţat că s-a înregistrat ca locuitor al sectorului 1 din Bucureşti pentru a-şi putea depune candidatura la Primăria Generală a Capitalei, potrivit Mediafax.

În plus, Becali a ţinut să precizeze că nu îi este teamă de niciun contracandidat, pentru că are "muniţie" pregătită pentru campania electorală.

"Azi (miercuri - n.r.) m-am înregistrat ca locuitor al sectorului 1, pentru că palatul meu e cu domiciliul în sectorul 1. Mi-am mutat domiciliul ca să-mi pot depune candidatura pentru Primăria Generală", a declarat Becali, la un post TV.

Solicitat să comenteze conflictul din interiorul PDL între Silviu Prigoană şi intelectualii partidului, printre care Cristian Preda, Becali a a spus: "Între domnnul Prigoană şi Cristian Preda e diferenţă ca de la cer la pământ. Prigoană, aşa cum e el, a făcut totuşi ceva în viaţa lui, Cristian Preda e un trepăduş lansat de Băsescu, care n-a făcut nimic in viaţa lui, un neica nimeni. Nimic nu ştie, nici profesor, nici student, nimic nu ştie".

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, miercuri, că nu mai candidează din partea PDL la alegerile pentru Bucureşti, fiind nemulţumit că "greii partidului" Teodor Baconschi, Cristian Preda şi Theodor Paleologu nu îl consideră "suficient de intelectual" ca să reprezinte partidul.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close