Antena 3 CNN Actualitate George Becali anunță că va construi cel mai mare spital din România, în valoare de 100 de milioane de euro

George Becali anunță că va construi cel mai mare spital din România, în valoare de 100 de milioane de euro

George Becali anunță că va construi cel mai mare spital din România, în valoare de 100 de milioane de euro
15 Oct 2016   •   16:59

Gigi Becali spune că are prea mulţi bani, aşa că are de gând să construiască spitale pentru oameni săraci. Latifundiarul va începe cu o unitate spitalicească de capacitate mai mică, după care promite că va construi şi un spital de mari dimensiuni.

Iar doctorii din aceste spitale vor face unele stagii de practică în Germania, unde se vor specializa pe metode alternative de vindecare a cancerului, iar apoi vor lucra gratuit în România, a mai precizat Becali.

Tot acesta a mai dezvăluit că a încercat să-i propună ministrului sănătăţii, Vlad Voiculescu, să construiască cele două spitale printr-un parteneriat public-privat, însă nu a primit încă un răspuns de la tehnocrat.

"Vreau să construiesc un spital în Pipera. Mi-a dat Hristos şi acum dau şi eu semenilor mei. Construiesc cel mai mare spital din România. Voi plăti 100 de milioane de euro pentru spital. Nu e ipocrizie sau populism pentru că nu mă mai interesează politica. La început, doctorii vor fi fără de atins. Medici ai Bisericii. Actualul ministru, Vlad Voiculescu trebuie ţinut în continuare. Am vrut să intru într-o combinaţie de parteneriat public privat. Nu am făcut-o publică, vă spun acum. Voi face singur acest spital. Eu îl iubesc pe Vlad Voiculescu pentru că iubeşte Biserica", a spus Gigi Becali, într-o intervenție telefonică în Ediția de Weekend, realizată de Cătălina Porumbel, la Antena 3.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close