Antena 3 Actualitate Beizadeaua lui Vanghelie, viaţă de LUX în SUA: cheltuie 100.000 dolari anual pe taxa de şcolarizare şi chirie

Beizadeaua lui Vanghelie, viaţă de LUX în SUA: cheltuie 100.000 dolari anual pe taxa de şcolarizare şi chirie

de M.Z.    |    14 Mar 2015   •   12:19

Marian Vanghelie şi-a trimis fiul să studieze în America, unde îi garantează o viaţă de lux, fără griji. În jur de 100.000 de dolari îi plăteşte în fiecare an, fără banii de buzunar, tânărulul Alexandru Vanghelie, care este student la Boston, la Suffok University.

Numai taxele de şcolarizare se ridică la suma de 50.000 de dolari, iar cazarea are şi ea la o valoare similară.

Viaţa de lux pe care o duce Vanghelie Junior peste ocean se poate vedea în fotografiile apărute în presă sau în pozele cu care se laudă fiul primarului pe reţelele de socializare.

Băiatul edilului de la sectorului 5 al Capitalei a refuzat să locuiască în campusul universităţii şi a ales să stea în chirie într-un apartament în buricul metropolei. Chiria pentru un astfel de apartament este, în medie, de 4.000 de dolari pe lună. 

Pe 14 martie, primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Pe 12 martie, Marian Vanghelie a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind suspectat că a dat o gaură în buget de 2 miliarde lei. Primarul percepea comisioane de aproximativ 20%, sub diverse forme, pentru atribuirea şi plata unor lucrări, susţin surse judiciare. 
 
Marian Vanghelie este primar al sectorului 5 din anul 2000, el câştigând alegerile din poziţia de candidat al PSD. El a fost membru al acestui partid până în noiembrie 2014, când a fost exclus, alături de Mircea Geoană şi Dan Şova, în urma votului Comitetului Executiv Naţional al PSD
 
Ulterior, în martie, Vanghelie şi Geoană au anunţat înfiinţarea unei noi formaţiuni politice, Partidul Social Românesc.

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie SUA

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close