Antena 3 CNN Actualitate Bebeluş de 6 luni transportat cu avionul la spital, după ce oala cu bulion încins a căzut peste el

Bebeluş de 6 luni transportat cu avionul la spital, după ce oala cu bulion încins a căzut peste el

55% din accidentele casnice au loc în bucătărie. Este şi cazul unei familii din Baia Mare, unde un bebeluş în vârstă de şase luni a fost grav rănit după ce oala cu bulion încins a căzut peste el.

Bebeluş de 6 luni transportat cu avionul la spital, după ce oala cu bulion încins a căzut peste el
Sursa foto: Foto: Inspectoratul General de Aviație al M.A.I
de Claudia Popovici    |    17 Sep 2020   •   09:45

Copilul prezenta arsuri pe 30% din suprafața corpului, iar medicii maramureșeni au decis transferarea imediată a bebelușului cu un avion SMURD către Spitalul Clinic de Urgență din București.

"Având în vedere starea gravă a copilului și necesitatea transferării acestuia de la Baia Mare la o unitate spitalicească din București, a fost solicitat avionul Cessna Citation V, echipat pentru executarea misiunilor aeromedicale. Pe tot parcursul zborului, copilul va fi monitorizat și asistat de o echipă medicală din cadrul UPU-SMURD a Spitalului Clinic de Urgență București", a transmis Inspectoratul General de Aviație al MAI.

Copilul a fost internat pe secţia de chirurgie plastică cu răni grave.

Accidentul a avut loc în timp ce părinţii l-au scăpat de sub supraveghere pe bebeluş, iar acesta s-a apropiat de oala cu bulion încins. A fost nevoie doar de o fracţiune de secundă de neatenţie din partea adulţilor ca sugarul să fie opărit.

×
Subiecte în articol: bebelus Baia Mare
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close