Antena 3 CNN Actualitate Bercea: Pe procurori nu-i interesează PROBELE despre Băsescu

Bercea: Pe procurori nu-i interesează PROBELE despre Băsescu

Bercea: Pe procurori nu-i interesează PROBELE despre Băsescu
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    13 Ian 2015   •   09:31
Bercea Mondial spune că DNA şi mai ales procurorii nu sunt interesaţi de dezvăluirile sale.
 
Declaraţiile lui Bercea Mondial au fost făcute marţi dimineaţă, înainte ca acesta să intre în sala de judecată de la Curtea de Apel Argeş, acolo unde are un nou termen al procesului.
 
Bercea Mondial, pe numele său adevărat Sandu Anghel, acuză procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) că nu vor să audă şi să ancheteze informaţiile compromiţătoare pe care el le deţine despre fratele fostului preşedinte Traian Băsescu.
 
Bercea susţine că i-ar fi sesizat pe procurorii DNA Piteşti prin telefon şi le-a spus că vrea să facă plângeri împotriva mai multor persoane.
 
În mod normal, cei de la DNA ar fi trebuit să trimită o citaţie, pentru ca Sandu Anghel să fie dus în faţa procurorilor, dar el susţine că acest lucru nu s-a întâmplat şi, astfel, n-a putut să facă plângerile pe care voia să le facă.
 
Bercea spunea că după ce preşedintele Traian Băsescu îşi va termina mandatul, va face mai multe dezvăluiri despre modul în care s-a dat mita în cazul lui Mircea Băsescu. 
 
Aşadar, Bercea Mondial susţine că procurorii nu ar fi fost interesaţi, astfel că el ar fi fost oarecum împiedidat să facă aceste plângeri.

×
Subiecte în articol: mircea basescu Bercea Mondial
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close