Antena 3 CNN Actualitate Berlusconi ?o comite din nou?: a reuşit să o supere pe regina Marii Britanii (VIDEO)

Berlusconi ?o comite din nou?: a reuşit să o supere pe regina Marii Britanii (VIDEO)

Berlusconi ?o comite din nou?: a reuşit să o supere pe regina Marii Britanii (VIDEO)
Sursa foto: silvio berlusconi
03 Apr 2009   •   08:47

Gafeurul premier italian Silvio Berlusconi ?a comis-o? din nou, reuşind să o supere pe regina Marii Britanii la şedinţa foto oficială pentru summitul G20. Şi aproape că l-a tras şi pe preşedintele american Barack Obama în jos cu el.
Imaginile filmate arată tradiţionala şedinţă foto cu regina Elizabeta a II-a şi liderii mondiali la Palatul Buckingham.
La sfârşitul evenimentului, premierul italian poate fi auzit ţipând 'Dl. Obama!', la care preşedintele SUA dă o replică cu o voce mai jos, totuşi. 'dl. Berlusconi!' Cu toate acestea, răul a fost deja făcut. Regina, la auzul tonului strident al lui Berlusconi, s-a întors revoltată şi a exclamat către Obama, vorbind de oficialul italian.
?Ce e ? De ce trebuie să ţipe!'

În câteva minute de la eveniment, imaginile video au fost postate pe YouTube în Italia, ca şi pe paginile de net ale unor publicaţii precum La Repubblica sau Corriere Della Sera.
De altfel, unul din comentariile de pe You Tube era: ?Oh, Dumnezeule, unde îi sunt bunele maniere. Regina ar trebui să îl închidă în turn?.
Anul trecut, Berlusconi, în vârstă de 72 de ani, a provocat furie după ce l-a descris pe preşedintele american ca fiind bronzat, iar recent declara că răspunsul lui la criza economică este diferit de cel al lui Obama pentru că el este mai palid.

Recent mai declara că societăţile ar trebui să îşi facă sedii în Italia deoarece secretarele sunt drăguţe.



Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close