Antena 3 CNN Actualitate BESTIA cu chip uman: Un tânăr a fost arestat preventiv după ce a violat şi ucis o fetiţă de 10 ani

BESTIA cu chip uman: Un tânăr a fost arestat preventiv după ce a violat şi ucis o fetiţă de 10 ani

BESTIA cu chip uman: Un tânăr a fost arestat preventiv după ce a violat şi ucis o fetiţă de 10 ani
Sursa foto: Foto: thelaststraw.wordpress.com
12 Oct 2013   •   16:56
Un tânăr a fost arestat preventiv după ce a violat şi a ucis o fetiţă de 10 ani, din Satu Mare, cadavrul copilei fiind găsit într-un sac, la marginea unui lac secat, la câteva zile după ce familia o dăduse dispărută, iar suspectul, care ar fi concubinul surorii fetei, şi-a recunoscut faptele.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Satu Mare, Ana Petric, a declarat, sâmbătă, că poliţiştii şi procurorii au găsit, vineri după-amiază, cadavrul unei fetiţe în vârstă de 10 ani, care era căutată de mai multe zile întrucât familia anunţase că a dispărut de acasă duminica trecută. 
"Cadavrul fetiţei a fost găsit vineri, la ora 16.30, de poliţişti, într-un sac de plastic, la marginea unui lac secat, numit Lacul Cubic, din municipiul Satu Mare. Cadavrul a fost găsit la marginea lacului, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare", a spus Petric, conform Mediafax.
Anchetatorii au audiat mai multe persoane, inclusiv pe membrii familiei, iar un tânăr care, potrivit unor surse judiciare, ar fi concubinul surorii mai mari a fetiţei a dat declaraţii care au generat suspiciuni.
Astfel, fiind anchetat de poliţişti şi procurori, el a recunoscut că a ucis-o pe fetiţă şi i-a condus pe anchetatori la locul unde abandonase cadavrul.
Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Satu Mare, Gabriela Pop, a declarat, la rândul său, că fetiţa a fost violată şi apoi strangulată.
"Suspectul este un bărbat de 23 de ani şi şi-a recunoscut faptele. Acesta a convins-o pe fetiţă să-l însoţească într-o cocioabă de la marginea oraşului, a violat-o şi apoi, pentru a ascunde faptele, a strangulat-o şi a aruncat cadavrul la marginea unui lac. Bărbatul a participat, alături de alte persoane, la căutările fetiţei", a spus Gabriela Pop. 
Bărbatul a fost arestat şi este acuzat de viol şi omor deosebit de grav. 
Medicii legişti urmează să stabilească, în urma autopsiei, exact modul în care a fost omorâtă fetiţa. 
Fetiţa a dispărut duminica trecută, după ce a plecat singură spre Biserica "Constantin şi Elena" din Satu Mare, unde oamenii aflaţi în nevoie primesc o masă caldă, după slujbă.
 

×
Subiecte în articol: viol tanar arest preventiv fetita autopsie crima
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close