Antena 3 CNN Actualitate Bestia din Suceava a primit cea mai mare pedeapsă care s-a dat vreodată în România. Vezi cât are de ispăşit criminalul

Bestia din Suceava a primit cea mai mare pedeapsă care s-a dat vreodată în România. Vezi cât are de ispăşit criminalul

Bestia din Suceava a primit cea mai mare pedeapsă care s-a dat vreodată în România. Vezi cât are de ispăşit criminalul
Sursa foto: Foto: VideoNews
11 Noi 2011   •   21:08

Închisoare pe viaţă plus încă 100 de ani de carceră. Este cea mai mare pedeapsă care s-a dat vreodată în România, în afară de pedeapsa cu moartea. A primit-o Bestia din Suceava, un bărbat care a ucis trei femei, cu o cruzime incredibilă.O a patra victimă a scăpat cu greu din mâinile lui şi a povestit ororile la care a fost supusă.

Nicolae avea 29 de ani când a devenit imaginea groazei în două sate din Suceava. A atacat patru femei, iar trei dintre ele şi-au găsit sfârşitul în mâinile lui. De atunci i se spune Bestia din Suceava. O victimă a reuşit să supravieţuiească criminalului. A fost ultima femeie atacată înainte să fie prins. Convins că e moartă, ucigaşul şi-a continuat planul. Nu voia să lase probe în urma lui.

Atacurile au început imediat după ce bărbatul a fost ieşit din penitenciar unde ispăşise o pedeapsă pentru viol.

Statul l-a considerat însă un deţinut model şi l-a pus în libertate. Pe 4 iulie 2010 a făcut prima victimă. După cel de-al doilea atac, o armată întreagă de poliţişti l-a căutat. A fost prins în timp ce încerca să treacă râul Moldova şi să fugă în pădure.

Un an mai târziu, magistraţii Tribunalului Suceva au dat sentinţa devenită acum istorică. Deşi nu este primul infractor condamnat la închisoare pe viaţă, este pentru prima dată când cumulul de pedepse ajunge la 100 de ani.

Decizia magistraţilor poate fi atacată cu recurs.

 


×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close