Antena 3 CNN Actualitate Bestii umane: Un bărbat şi o femeie, arestaţi după ce au bătut şi tâlhărit o bătrână, în locuinţa acesteia

Bestii umane: Un bărbat şi o femeie, arestaţi după ce au bătut şi tâlhărit o bătrână, în locuinţa acesteia

Bestii umane: Un bărbat şi o femeie, arestaţi după ce au bătut şi tâlhărit o bătrână, în locuinţa acesteia
Sursa foto: Foto: urvely.com
de S.T.    |    17 Dec 2012   •   17:19

Un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 34 de ani, din judeţul Sălaj au fost arestaţi preventiv, luni, de Judecătoria Jibou, după ce au intrat, împreună cu un alt bărbat în locuinţa unei bătrâne pe care au bătut-o şi i-au furat 1.300 de lei, transmite Mediafax.

Potrivit celor spuse de Tincuţa Dumuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sălaj, Judecătoria Jibou a emis, luni, mandate de arestare preventivă pentru tâlhărie şi violare de domiciliu pentru o femeie şi un bărbat, ambii în vârstă de 34 de ani, din localitatea Băbeni, după ce aceştia, împreună cu un alt bărbat, au intrat în casa unei femei de 75 de ani, au bătut-o şi i-au furat respectiva sumă de bani.

Celălat bărbat este cercetat în libertate pentru complicitate la infracţiunile menţionate, a spus Tincuţa Dumuţa.
   
Potrivit sursei citate, cei trei au intrat în locuinţa bătrânei, din satul Poieniţa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, când ştiau că aceasta este singură acasă.
   
"Au pătruns în locuinţă forţând uşa casei, au prins-o pe bătrână, au lovit-o cu pumnii şi au ameninţat-o cu un cuţit, furându-i suma de 1.300 de lei", a declarat Dumuţa, citată de Mediafax.

După ce agresorii au plecat, bătrâna a cerut ajutorul vecinilor, care au sunat la 112.

"Deşi victima nu a putut oferi nicio informaţie care să poată duce la identificarea autorilor, poliţiştii au reuşit să îi identifice, instanţa hotărând ca doi dintre ei - o femeie şi un bărbat - să fie arestaţi preventiv, iar al treilea să fie cercetat în stare de libertate", a explicat Tincuţa Dumuţa.

Poliţiştii au recuperat din prejudiciul cauzat aproximativ 1.200 de lei.

×
Subiecte în articol: Salaj
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close