Antena 3 CNN Actualitate BIAS 2016: Aripi de oțel deasupra Bucureştiului. Manevrele spectaculoase ale ”Șoimilor României”

BIAS 2016: Aripi de oțel deasupra Bucureştiului. Manevrele spectaculoase ale ”Șoimilor României”

BIAS 2016: Aripi de oțel deasupra Bucureştiului. Manevrele spectaculoase ale ”Șoimilor României”
Sursa foto: Foto arhiva: Facebook/Cristian Tamas
30 Iul 2016   •   13:51

BIAS 2016. Aripi de oțel deasupra Bucureştiului! Cel mai mare eveniment aviatic din România a început, sâmbătă, la ora 10.00, pe Aeroportul Băneasa din Capitală. Pe tot parcursul zilei, cei mai buni piloţi îşi vor demonstra măiestria în aer, la manşele unor aeronave militare sau civile.

BIAS 2016. Antena 3 este partener media al evenimentului, iar cele mai spectaculoase manevre vor fi prezentate de Sabina Iosub şi Adrian Măniuţiu, prezenți pe aeroport.

Urmărește AICI, LIVE, un show aviatic de zile mari

Salutul formației Hawks Of Romania

Manevrele MiG-urilor 21 Lancer

”Șoimii României”, show deasupra Bucureștiului

Bucharest International Air Show (BIAS), cel mai mare show aerian din România, reuneşte la cea de a VIII-a ediţie 100 de aeronave civile şi militare în evoluţii aeriene şi expuse publicului, precum şi 250 de piloţi şi paraşutişti din nouă ţări, care vor avea evoluţii aeriene de mare spectaculozitate.

BIAS 2016. VEZI AICI PROGRAMUL EVENIMENTULUI

BIAS 2016 va fi un spectacol de forţă aeriană şi precizie matematică, în care aşii aviaţiei militare şi civile din România, dar şi din Spania, Ucraina, Cehia, SUA, Grecia, Bulgaria, Austria, Lituania, vor oferi spectatorilor cu acrobaţii aeriene uluitoare şi demonstraţii de elită.

Antena 3 te invită să îți faci un selfie la BIAS 2016 și să ne trimiți poza pe [email protected]. Cele mai spectaculoase imagini vor fi difuzate pe TV, în cadrul emisiunilor Antena 3.

 

BIAS 2016 se încheie în cursul serii de sâmbătă, când, începând cu ora 22.00, Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici & Teo Boar, dar și Nicu Alifantis, vor susţine două super-concerte pe Aeroportul Băneasa.

BIAS 2016. Intrarea publicului la BIAS este liberă. Accesul publicului se face prin ROMAERO. Nu se asigură parcare!

Antena 3 este partener media pentru Bucharest International Air Show (BIAS).

×
Subiecte în articol: aeroportul Baneasa show aviatic
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close