Antena 3 CNN Actualitate Bible Raven, singurul infanterist marin femeie aflat în România: "Să nu lăsaţi nimic să vă oprească!"

Bible Raven, singurul infanterist marin femeie aflat în România: "Să nu lăsaţi nimic să vă oprească!"

Bible Raven are doar 22 de ani. Este o tânără plină de viaţă, veselă şi cu simţul umorului. Energia ei este molipsitoare. Din luna decembrie, pentru tânăra născută în Florida, România a devenit acasă. Bible este infanterist marin în Armata SUA, de fapt, este singurul infanterist marin femeie aflat acum în ţara noastră.

Bible Raven, singurul infanterist marin femeie aflat în România: "Să nu lăsaţi nimic să vă oprească!"
Sursa foto: Antena 3
de Alina Anghel    |    05 Iul 2021   •   17:21

Pentru Bible, să devină infanterist marin a fost o dorinţă la care a visat încă de când era mică.

"Încă din copilărie mi-am dorit să fac asta. Îmi părea ceva grozav. Dar ideea a prins contur pe la finalul liceului, când mi-am dorit o nouă provocare de la viaţă. Şi cu siguranţă, asta este o provocare. Pur şi simplu am vrut să fac asta! Mereu mi-a plăcut să-mi forţez limitele", a declarat Bible Raven într-un interviu acordat Antena 3.

Pentru cei mai mulţi, infanteriştii marini se bucură de o imagine de duri, o unitate de elită la care au acces numai cei mai puternici bărbaţi.

Tânăra de doar 22 de ani ne dovedeşte însă că atunci când există o voinţă puternică, nimic nu este imposibil.

"Nu este uşor, trebuie să faci multe antrenamente, sunt foarte multe cerinţe. Pot spune, cu siguranţă, că nu este uşor, dar cu siguranţă poate fi făcut", a mai explicat Bible Raven.

Ca să se poată alătura infanteriştilor marini, Bible a muncit din greu, dar niciun obstacol nu a fost prea dificil pentru tânăra cu ambiţii mari.

"Antrenamentele... ştiţi, noi suntem cunoscuţi pentru cele mai dure antrenamente pentru tinerii recruţi. Partea de antrenament ia timp. Eşti pregătit fizic, mental, emoţional. Se asigură că eşti pregătit!", a povestit Bible.

Bible Raven a fost unul dintre cei patru infanterişti marini care au purtat cu mândrie steagul Statelor Unite la ceremonia organizată de ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, cu ocazia Memorial Day, ziua dedicată soldaţilor americani căzuţi la datorie pentru ţara lor.

"Am vrut mult să fac asta, să-mi slujesc ţara. Întotdeauna am simţit nevoia să fac acest lucru. A fost grozav, ca să fiu sinceră. Şi pentru mine a fost o experienţă nouă", a spus Bible.

×
Subiecte în articol: Ambasada SUA armata SUA
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close