Antena 3 Actualitate Bicicletele vor putea fi transportate cu metroul în fiecare week-end şi de sărbătorile legale (VIDEO)

Bicicletele vor putea fi transportate cu metroul în fiecare week-end şi de sărbătorile legale (VIDEO)

24 Iul 2010   •   21:10
Bicicletele vor putea fi transportate cu metroul în fiecare week-end şi de sărbătorile legale (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3


Bicicliştilor care vor să traverseze oraşul, metroul le vine în ajutor. De sâmbătă, în fiecare week-end şi de sărbătorile legale, putem să transportăm bicicletele cu metroul.

Pentru transportul bicicletelor în metrou nu se percepe nicio taxă suplimentară. Accesul se face prin porţile late, după ce a fost validată legitimaţia de călătorie. În tren, bicicliştii au voie doar în primul vagon.

Din curiozitate, Marius a coborât astăzi cu bicicleta în subteran.

Cristian nu vrea să audă de mijloacele de transport în comun sau de maşina personală pentru care ar trebui să plătească rate, asigurări şi combustibil.

Mulţi şi-ar dori ca metroul să aibă un vagon destinat bicicletelor, iar la serviciu, să existe condiţii ca să poată veni pe două roţi.

Deocamdată, circulaţia cu bicicleta pe bulevardele din Bucureşti rămâne un risc. Pistele speciale sunt amenajate doar în câteva locuri. Cel mai sigur loc de plimbare pe două roţi rămân parcurile.Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close