Antena 3 CNN Actualitate Un biciclist din Bucureşti a fost dus de un şofer, pe capota maşinii, până la prima secţie de Poliţie, după o bătaie în trafic

Un biciclist din Bucureşti a fost dus de un şofer, pe capota maşinii, până la prima secţie de Poliţie, după o bătaie în trafic

Un biciclist curier din București a fost dus pe capota mașinii de un șofer până la prima secție de Poliție, după ce s-au încăierat în trafic.

Un biciclist din Bucureşti a fost dus de un şofer, pe capota maşinii, până la prima secţie de Poliţie, după o bătaie în trafic
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    Roxana Ciucă    |    06 Ian 2022   •   15:35

Un biciclist curier din București s-a luat la bătaie cu un șofer din trafic, după ce i-ar fi reproșat șoferului că mergea pe pista pentru biciclete.

Biciclistul s-a urcat apoi pe capota mașinii și a fost dus în felul acesta de șofer până la prima secție de Poliție, pe o distanță de aproximativ un kilometru.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 14:00, pe Splaiul Unirii.

Cei doi se află acum la audieri în fața polițiștilor de la Secția 20.

Sunt șanse foarte mari ca acest conflict din trafic să se sfârșească cu rețineri și mai apoi cu prezentarea în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

”La data de 06 ianuarie 2022, in jurul orei 14.00, Sectia 20 Politie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 6, are loc o agresiune în trafic. 

Din verificările preliminare reiese faptul ca a avut loc un incident intre un biciclist livrator  si un conducator auto, cel din urmă agresând biciclistul pentru faptul că i-ar fi atras atenția cu privire la modul de deplasare in trafic. 

Biciclistul s-ar fi urcat pe capota mașinii, agățându-se și fiind transportat pe  o distanță mare, până în apropierea Secției 20 de Poliție 

La acest moment cei doi se află la sediul Secției 20 Poliție, pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, a transmis Poliția Capitalei.

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close