Antena 3 CNN Actualitate Bihor: 11 persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier

Bihor: 11 persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier

Bihor: 11 persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier
Sursa foto: Foto: INTACT Images
23 Sep 2012   •   12:24

Un număr de 11 persoane au fost rănite, între care două grav, în urma unui accident petrecut, duminică dimineaţă, pe DN 19, la ieşirea din localitatea bihoreană Ianca, după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un microbuz.
   
Cinci echipaje ale SMURD Bihor şi patru echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor au intervenit, duminică dimineaţă, la accidentul rutier în care au fost implicate două maşini, un autoturism Opel Astra şi un microbuz, pe DN 19, la ieşirea din satul Ianca, comuna bihoreană Diosig, spre Oradea, cele 11 victime fiind transportate la Spitalul Judeţean Oradea, conform Mediafax.


   
"Un tânăr de 23 de ani, din judeţul Alba, în timp ce conducea înspre Satu Mare un autoturism înmatriculat în acelaşi judeţ nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum. Astfel, în momentul în care a pătruns într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un microbuz condus înspre Oradea de un bărbat de 52 de ani", a declarat Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.
   
În urma impactului puternic, cei doi şoferi au suferit multiple leziuni, ei fiind transportaţi în stare gravă la Spitalul Judeţean din Oradea.
   
"Tânărul de 23 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator şi a fost resuscitat. Are leziuni la nivelul tuturor zonelor corpului, se află în stare extrem de gravă, iar medicii l-au dus în sala de operaţie. Bărbatul de 52 de ani este în comă, asistat respirator, dar stabil", a declarat dr. Hadrian Borcea, şeful SMURD Bihor.
   
Potrivit dr. Borcea, celelalte nouă victime au răni uşoare. Printre pasagerii microbuzului era şi o fetiţă de zece luni, care a suferit leziuni minore la cap.

×
Subiecte în articol: Bihor accident rutier victime raniti
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close