Antena 3 Actualitate Bihor. Băieţel de un an şi şase luni, muşcat de un şobolan de faţă şi deget

Bihor. Băieţel de un an şi şase luni, muşcat de un şobolan de faţă şi deget

de Antena3.ro    |    11 Mar 2011   •   13:59
Bihor. Băieţel de un an şi şase luni, muşcat de un şobolan de faţă şi deget
Sursa foto: Foto: bulawayo24.com

Un băieţel de un an şi şase luni, din localitatea bihoreană Albiş, a ajuns la Spitalul Municipal din Marghita după ce a fost muşcat de un şobolan la faţă şi la un deget, informează Mediafax.

Mama lui a plecat cu el din unitatea medicală fără acordul medicilor şi fără să îi fie administrat vaccinul antirabic.
   
Pentru că micuţului nu i s-a administrat vaccinul, starea lui de sănătate s-ar putea complica, din cauză că rana s-ar putea infecta.
   
"Copilul poate să se îmbolnăvească, teoretic, chiar de rabie, dacă şobolanul era cu rabie, dar din fericire în zonă nu s-au descoperit cazuri", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal "Dr. Pop Mircea" din Marghita, dr. Sorin Tabacu.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bihor, Ştefan Goţia, instituţia va începe o anchetă.
   
"O echipă de specialişti se va deplasa la faţa locului pentru evaluarea situaţiei, respectiv pentru a evalua măsurile ce trebuie luate, dacă se impun", a spus Goţia.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close