Antena 3 CNN Actualitate Bihor. Cinci persoane au ajuns la spital, în urma unui accident rutier

Bihor. Cinci persoane au ajuns la spital, în urma unui accident rutier

Bihor. Cinci persoane au ajuns la spital, în urma unui accident rutier
Sursa foto: Foto: Mediafax
11 Aug 2012   •   21:00

Cinci persoane au ajuns la spital, sâmbătă seară, în urma unui accident rutier petrecut pe DN1, în localitatea bihoreană Tileagd, după ce un microbuz cu opt turişti a acroşat un autoturism, conform Mediafax.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu, şoferul microbuzului nu a păstrat o distanţă suficientă în timpul mersului şi a acroşat autoturismul din faţă.
   
"În jurul orei 19.45, pe DN1, în localitatea Tileagd, şoferul unui microbuz înmatriculat în Bihor, care se îndrepta înspre Oradea, nu a păstrat o distanţă suficientă în timpul mersului şi a acroşat autoturismul care circula în faţa sa", a declarat inspectorul principal Alina Dinu.
   
În microbuz se aflau opt turişti, cinci dintre aceştia fiind răniţi în urma impactului.
   
"În urma accidentului rutier au rezultat cinci victime, turişti din microbuz, care nu sunt în stare gravă, având traumatisme în diferite zone ale corpului. Este vorba de doi bărbaţi de 81 de ani din Israel, cu contuzii minore la membre, piept şi faţă, care au fost evaluaţi complet deoarece ambii au avut în trecut, operaţii pe cord, dar şi de o doamnă, soţia unuia dintre ei, de 69 de ani, cu un traumatism la genunchi. Alte două victime sunt bucureştence, una de 50 de ani, cu un traumatism craniocerebral, şi o alta de 43 de ani, cu un traumatism la gambă", a declarat dr. Emil Boţcău, purtătorul de cuvânt de la Ambulanţă.
   
El a adăugat că în autoturism erau şase persoane care nu au fost rănite.
   
"Microbuzul s-a lovit de un Volkswagen Sharan care avea şase ocupanţi, toţi cetăţeni polonezi. Erau şi copii printre ei, dar aceştia nu au avut nicio problemă", a mai spus Boţcău.
   
Victimele sunt investigate, în prezent, la Unitatea de Primire a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, dar, potrivit lui Boţcău, viaţa acestora nu este pusă în pericol.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close