Antena 3 CNN Actualitate Bihor: Multiplul campion la karate Pavel Vancea s-a sinucis

Bihor: Multiplul campion la karate Pavel Vancea s-a sinucis

Bihor: Multiplul campion la karate Pavel Vancea s-a sinucis
Sursa foto: Foto: Mediafax.ro
27 Ian 2012   •   22:35

Veste tristă şi şocantă din lumea sportului. Multiplul campion la karate Pavel Vancea (47 de ani), antrenor secund al lotului naţional al României şi preşedinte al clubului Universitatea UAMT Agora Oradea, a fost gãsit decedat vineri dimineaţa la locuinţa sa din localitatea Sãldãbagiu de Munte, informează Agerpres.
 
Potrivit purtãtorului de cuvânt al ISU Crişana, lt. Camelia Roşca, vineri dimineaţa Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţã a fost solicitat sã intervinã pentru scoaterea unui bãrbat care s-a spânzurat într-o fântânã în localitatea Sãldãbagiu de Munte. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de terapie intensivã mobilã al SMURD Oradea şi pompierii militari care au acţionat cu mijloacele din dotare pentru scoaterea corpului neînsufleţit din puţul adânc de aproximativ 4-5 metri. Din nefericire, echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru bãrbat, constatând decesul acestuia.

'Din primele verificãri efectuate la faţa locului nu existã suspiciuni de omor în cauzã. Cauza exactã a decesului urmeazã a fi stabilitã în urma necropsiei,' a precizat purtãtorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, inspector principal Alina Dinu, adăugând că o echipă de criminalişti se aflã la faţa locului pentru cercetãri.

Pavel Vancea s-a nãscut în 1964 şi era antrenor la CS UAMT-Agora Oradea şi antrenor secund al naţionalei de karate tradiţional al României, cu care a şi participat în 2011 la a XX-a ediţie a Campionatelor Europene de karate tradiţional pentru seniori şi juniori. Era cãsãtorit şi avea doi copii.

Pavel Vancea a devenit în 1993 primul român campion mondial la karate.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close