Antena 3 CNN Actualitate Bilanţul incidentelor de vineri: Doi jandarmi RĂNIŢI şi 16 fani unguri INTERZIŞI un an pe stadioane

Bilanţul incidentelor de vineri: Doi jandarmi RĂNIŢI şi 16 fani unguri INTERZIŞI un an pe stadioane

Bilanţul incidentelor de vineri: Doi jandarmi RĂNIŢI şi 16 fani unguri INTERZIŞI un an pe stadioane
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Sep 2013   •   12:48

Doi jandarmi români au fost răniţi şi 16 fani unguri au interdicţie pe stadioane în următorul an, după incidentele din ziua meciului România-Ungaria, de vineri, din preliminariile CM-2014, a declarat Inspectorul General al Jandarmeriei Române, colonelul Mircea Olaru, într-o conferinţă de presă.

''Doi jandarmi au fost răniţi, unul la umăr, în Centrul Civic, a părăsit deja spitalul, al doilea are un traumatism facial mai grav, este la Spitalul Pantelimon, după ce a aruncat un membru al galeriei o piatră. (...) Încă de la coborârea din tren, fanii unguri au folosit elemente pirotehnice excesiv. Am reţinut 16 persoane din rândul cetăţenilor maghiari, au primit interdicţie un an de zile de a participa la astfel de evenimente competiţiile şi jocurile sportive'', a declarat Olaru. 
Acesta a precizat că au fost duse la secţia de poliţie şi au fost reţinute 62 de persoane, subliniind că a avut loc inclusiv un eveniment legat de consum de droguri. 
Olaru, care a subliniat că fanii unguri, care nu au fost verificaţi la intrarea în ţară, aveau foarte multe materiale pirotehnice asupra lor. El a mai spus că au fost aplicate 19 sancţiuni contravenţionale de circa 7300 de lei, între altele pentru provocare şi participare la scandal.
Reprezentativa României a învins, vineri seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (2-0), selecţionata Ungariei, într-un meci contând pentru grupa D de calificare la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia.
 

×
Subiecte în articol: bilant jandarmi
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close