Antena 3 CNN Actualitate Bilanţul negru al coşmarului alb, abătut peste România. 22 de oameni au murit îngheţaţi

Bilanţul negru al coşmarului alb, abătut peste România. 22 de oameni au murit îngheţaţi

Bilanţul negru al coşmarului alb, abătut peste România. 22 de oameni au murit îngheţaţi
Sursa foto: Foto: jurnaluldebuzau.ro
de O.P.    |    03 Feb 2012   •   05:54

Opt oameni au murit din cauza gerului numai în ultimele 24 de ore. Trei dintre decese s-au înregistrat în Dolj. În Argeş, a murit un tânăr de numai 34 de ani, care a căzut în zăpadă la câţiva metri de casă. De miercurea trecută, 22 de oameni au murit din cauza temperaturilor scăzute.

Batrânul a murit la spital din cauza hipotermiei severe. Se pare ca pensionarul consumase alcool şi a uitat să isi incalzeasca locuinta. Medicii l-au resuscitat minute in sir dar din pacate bărbatul nu a supreavieţuit.

Şi în judeţul Argeş un alt bărbat şi-a perdut viaţa din cauza temperaturilor scăzute.Bărbatul de 34 de ani lucrase toată ziua într-un sat vecin şi a terminat munca tîrziu. A plecat spre casă pe jos. La câţiva metri de locuinţă s-a prăbuşit. Pentru că era noapte nimeni nu l-a putut salva.Un vecin l-a găsit în mijlocul drumului a doua zi.

Oamenii spun că bărbatul nu avea cum să supravieţuiască din cauza gerului. Cele -19 grade Celsius i-au fost fatale.

Bărbatul nu era căsătorit şi locuia cu părinţii.  Numai noaptea trecută, peste 360 de persoane fără adăpost au ajuns la spital, iar peste 70 au avut nevoie de internare.




×
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close