x close

Bilanţul OFICIAL al protestelor: Peste 13.000 de români au ieşit luni în stradă. Vezi în ce judeţe au fost autorizate manifestaţii astăzi

de D.D.    |    17 Ian 2012   •   13:20
Bilanţul OFICIAL al protestelor: Peste 13.000 de români au ieşit luni în stradă. Vezi în ce judeţe au fost autorizate manifestaţii astăzi Foto: Agerpres

Peste 13.000 de români au participat ieri la protestele din ţară. 1.600 de oameni au protestat în Capitală.

Ieri au avut loc proteste în 52 de localităţi din 34 de judeţe, a anunţat Şeful Direcţiei Ordine şi Siguranţă Publică din Jandarmeria Română, Aurel Moise.

Potrivit datelor oficiale, 150 de persoane au fost reţinute de jandarmi în toată ţara.

"În general, în ţară, protestele au fost paşnice, marea majoritate înţelegând să se manifeste în limitele legale", a afirmat colonelul Aurel Moise.

"Mesajul nostru e că orice manifestare paşnică va fi protejata. Nu vom tolera violenţa şi alte acte de tulburare a ordinii publice. Cuvântul de ordine ieri (luni-n.r.) la manifestări a fost dialogul şi activităţile preventive desfăşurate pe timpul şi după terminarea manifestaţiilor", a adăugat Moise.

Pentru astăzi au fost autorizate proteste în judeţele Brăila, Caraş-Severin, Constanţa, Galaţi, Sibiu , Timiş şi Vrancea.

 
Get Adobe Flash player

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati