Antena 3 CNN Actualitate Bilanţul victimelor din tragedia de la Colectiv poate creşte în orice moment. 35 de oameni sunt în stare critică

Bilanţul victimelor din tragedia de la Colectiv poate creşte în orice moment. 35 de oameni sunt în stare critică

Bilanţul victimelor din tragedia de la Colectiv poate creşte în orice moment. 35 de oameni sunt în stare critică
Sursa foto: Foto: Agerpres
31 Oct 2015   •   23:31

Numărul oamenilor care şi-au pierdut viaţa ar putea să crească însă din moment în moment. Peste 35 de răniţi, internaţi încă din seara tragediei, sunt în stare critică. Medicii fac eforturi supraomeneşti pentru a le salva vieţile, dar nimeni nu le poate garanta succesul acestei lupte. O luptă care a început vineri seara şi care este încă departe de a se fi terminat.

 
27 de suflete nevinovate au pierit în tragicul eveniment din clubul Colective. Un club din centrul Bucureştiului. Un club în care multe reguli nu erau respectate. Tragedia însă e departe de a se fi terminat. Numărul celor decedaţi ar putea însă să crescă dramatic în orice moment. 
 
Medicii fac eforturi supraomenşti pentru a-i salva pe aceşti oameni. Lupta lor atârnă însă de un fir de aţă. O luptă din care doar cei puternici vor ieşi învingători. Imaginea cu cei care au sfârşit înainte ca medicii să ajungă la ei i-a cutremurat şi pe cei care au văzut poate chiar mii de cazuri dramatice în viaţa lor. 
 
O imagine pe care nici salvatorii nu pot uita şi nici cei care au avut norocul să supravieţuiască. Pentru ei psihologii vor duce o muncă asiduă pentru a le cicatriza rănile. Durerea pierderii celor dragi nu o va putea şterge nimeni.
 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close