Antena 3 Actualitate Bilete gratuite la Neversea și Untold pentru cei care s-au vindecat de COVID-19 care donează plasmă

Bilete gratuite la Neversea și Untold pentru cei care s-au vindecat de COVID-19 care donează plasmă

de Diana Dragotescu    |    14 Aug 2020   •   14:29
Bilete gratuite la Neversea și Untold pentru cei care s-au vindecat de COVID-19 care donează plasmă
Sursa foto: Pixabay

Pacieții vindecați de COVID-19 care se hotărăsc să doneze plasmă vor primi un bilet gratuit de o la festivalurile Neversea sau Untold de anul viitor. Donarea se va face și în cadrul caravenei Blood Network, care are centre în toată țara, până pe data de 13 septembrie.

Organizatorii celor două iubite festivaluri de muzică Untold și Neversea, încurajează pacienții vindecați de coronavirus să doneze plasmă pentru a salva viețile pacienților care sunt în stare critică în secțiile de ATI din întreaga țară.

Donarea de plasmă se poate face și în cadrul caravanei Blood Network, care se ține în mai multe orașe din România până la data de 13 septembrie.„Cei care vor veni să doneze plasmă în centre fixe din țară vor primi, la alegere, un bilet de o zi la Untold sau Neversea 2021”, au anunțat organizatorii.festivalurilor. 

Donatorii vor primi și un voucher de cumpărături 

Donatorii din cadrul caravanei Blood Network vor primi din partea unui lanț de supermarketuri și câte un voucher de cumpărături de 100 de lei, valabil în orice magazin din țară.

„Sistemul medical se confruntă în acest moment cu o lipsă acută de sânge, dar și cu un număr foarte mic al donatorilor de plasmă - foști pacienți COVID -19”, au explicat organizatorii.

Donarea de plasmă din cadrul caravanei Blood Network se poate face doar prin programare telefonică pentru centrele de transfuzii din București, Timișoara, Craiova, Oradea, Târgu Mureș, Brașov, Ploiești și Iași.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close