Antena 3 CNN Actualitate Bilete gratuite la Untold, pentru cei care donează sânge la caravana Blood Network

Bilete gratuite la Untold, pentru cei care donează sânge la caravana Blood Network

Organizatorii UNTOLD continuă campania de donare sânge, denumită Blood Network, derulată și anii trecuți, și răsplătește donatorii cu bilete gratuite și vouchere de reduceri.

o_1faiftc1r1nns1um82r2hv11a91b.jpg
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    14 Iul 2021   •   16:22

Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, BLOOD NETWORK, inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD, continuă! Organizatorii lansează cea de-a șaptea ediție a campaniei de donare de sânge care a mobilizat zeci de mii de oameni din România.

În acest an campania se desfășoară în perioada 17 iulie – 05 septembrie 2021 în toate centrele de transfuzii din țară. Totodată, caravana mobilă va fi prezentă în 11 orașe mari din România.

Ca și în anii precedenți, fanii festivalului UNTOLD vor putea dona și anul acesta, atât în centrele fixe, cât și la caravanele mobile. Caravana poate fi găsită în: București, Constanța, Târgu-Mureș, Sibiu, Oradea, Ploiești, Craiova, Iași, Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca.

Bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD 2021

Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD 2021.

Bucuresti: 17, 18 iulie, Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle
Constanța: 24, 25 iulie, Plaja Neversea
Târgu-Mureș: 31 iulie, 01 august, Piața Tineretului
Sibiu: 31 iulie, 01 august, pietonalul magazinului Dumbrava, Piața Mare
Oradea: 7,8 august, Piața Unirii
Ploiești: 14, 15 august, Palatul Culturii
Craiova: 14,15 august, Piața Mihai Viteazul
Iași: 21, 22 august, Iulius Mall
Timișoara: 28, 29 august, parcarea Politehnicii
Brașov: 28, 29 august, Bulevardul Republicii
Cluj-Napoca: 4, 5 septembrie, Monumentul Memorandiștilor, strada Eroilor

Cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscriu în baza de date „Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD și tichete de cumpărături de 100 de ron din partea Kaufland România.

Voucher valoric de 10 euro la UNTOLD 2021

Cei care donează în unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com, secțiunea Blood Network. Acolo vor completa formularul solicitat, vor atașa o poză cu adeverința de donator, iar mai apoi vor primi pe adresa de mail un voucher valoric de 10 euro pe care îl vor putea folosi la achiziționarea abonamentelor pentru UNTOLD 2021.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close