Antena 3 CNN Actualitate Bilete unice de transport pentru locuitorii Capitalei. Vezi aici lista de preţuri

Bilete unice de transport pentru locuitorii Capitalei. Vezi aici lista de preţuri

Bilete unice de transport pentru locuitorii Capitalei. Vezi aici lista de preţuri
Sursa foto: Foto: Mediafax
03 Noi 2012   •   10:10

În Capitală, se circulă începând de astăzi cu acelaşi bilet şi la metrou şi la suprafaţă. Aşa că, indiferent câte autobuze, tramvaie  sau linii de metrou aveţi de schimbat, tariful va fi unic. Preţul e dat doar de durata călătoriei.

Bucurestenii vor putea circula, de sâmbata, cu bilete unice pentru metrou si vehiculele RATB, care vor fi de trei tipuri, în functie de durata de utilizare, si vor costa între 5 şi 30 de lei, potrivit Metrorex.

Astfel, biletul unic 60 de minute, care va costa 5 lei, va fi valabil o ora de la prima validare si va avea un numar nelimitat de validari în perioada de valabilitate, atât la Metrorex, cât si la Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB), precizeaza sursa citata.

Apoi, la pretul de 30 de lei, va fi disponibil biletul unic multiplu cu 10 calatorii de câte 60 de minute pentru fiecare dintre acestea. Biletul va avea numar nelimitat de validari pentru fiecare calatorie în perioada de valabilitate, atât la Metrorex, cât si la RATB. Calatorii vor putea
circula si cu abonament unic de o zi, care va costa 16 lei. 

Acesta va fi valabil timp de 24 de ore de la prima validare si va avea numar nelimitat de validari în perioada de valabilitate, potrivit Metrorex.



×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close