Antena 3 CNN Actualitate Bin Laden, între Învierea Domnului şi sfinţii Constantin şi Elena, într-o biserică la Timişoara

Bin Laden, între Învierea Domnului şi sfinţii Constantin şi Elena, într-o biserică la Timişoara

Bin Laden, între Învierea Domnului şi sfinţii Constantin şi Elena, într-o biserică la Timişoara
Sursa foto: Foto: ziuaveche.ro
03 Mai 2011   •   20:18
Moartea lui Osama Bin Laden stârneşte o nouă teorie mondială a conspiraţiei. Printre sceptici se numără şi foarte mulţi români, care au umplut forumurile de comentarii.

La Timişoara, însă, enoriaşii unei biserici au făcut o descoperire şocantă. L-au găsit pe Osama Bin Laden, chiar lângă sfinţii pictaţi pe pereţi.

Osama Bin Laden. Cel mai periculos om al planetei. Dar şi cel mai controversat. Cu o armă automată în stânga şi cu un ciomag în dreapta, teroristul a făcut să tremure o lume întreagă. Zeci de atentate şi un atentat cât zece.

Evenimentele de la 11 septembrie l-au transformat pe Bin Laden într-un diavol. Aşa este reprezentat teroristul pe pereţii unei biserici din Timişoara, între Învierea Domnului şi sfinţii Constantin şi Elena.

Diavolul Osama Bin Laden a fost trecut cu vederea de preoţi, care respectă imaginaţia pictorilor.

Alţii sunt convinşi că nu americanii l-au ucis pe Bin Laden. Ci Papa Ioan Paul al doilea. Şeful statului Peru spune că aceasta este prima minune a fostului suveran Pontif. Oricum, moartea teroristului a dat naştere unei noi teorii a conspiraţiei.

În primul rând, poza dată publicităţii de o televiziune pakistaneză s-a dovedit a fi un trucaj ieftin. Şi vechi. Apoi, informaţia că trupul lui Bin Laden a fost aruncat în mare, le dă apă la moară conspiraţioniştilor.

Moartea lui Osama le-a pus probleme şi celor mai buni jurnalişti din Statele Unite, care şi-au dat seama că diferenţa dintre cel mai puternic om din lume şi cel mai căutat om din lume stă într-o singură literă.
 

×
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close