Antena 3 CNN Actualitate Cum explică Gabriel Biriș declarația prin care a jignit milioane de români

Cum explică Gabriel Biriș declarația prin care a jignit milioane de români

Cum explică Gabriel Biriș declarația prin care a jignit milioane de români
Sursa foto: foto: Facebook
04 Ian 2016   •   21:05

Secretarul de stat de la Ministerul Finanțelor, Gabriel Biriș, și-a cerut scuze, într-o intervenție telefonică în emisiunea Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu, de la Antena 3, pentru declarațiile neinspirate făcute luni.

"Poate trebuia să fiu un pic mai concis. Îmi cer scuze, dar sunt adevăruri care trebuie asumate. Nu am spus un neadevăr. Încă o dată îmi cer scuze față de cei care s-au simțit ofensați, nu am vrut sa jignesc pe cei care o duc greu, care o duc de azi pe mâine. Cei care mă cunosc știu că nu sunt nici arogant și nici cinic", a zis secretarul de stat. - See more at: http://www.dcnews.ro/gabriel-biri-a-cerut-scuze-in-emisiunea-subiectiv-cu-razvan-dumitrescu_493895.html#sthash.N5ZJL8eL.dpuf
"Poate trebuia să fiu un pic mai concis. Îmi cer scuze, dar sunt adevăruri care trebuie asumate. Nu am spus un neadevăr. Încă o dată îmi cer scuze față de cei care s-au simțit ofensați, nu am vrut sa jignesc pe cei care o duc greu, care o duc de azi pe mâine. Cei care mă cunosc știu că nu sunt nici arogant și nici cinic", a spus secretarul de stat.



Gabriel Biriș a declarat, luni, că trei milioane de români, persoane adulte, nu există din punct de vedere fiscal. Trei milioane de „fantome", care trebuie "scoase la lumină", a precizat oficialul de la Finanţe.

×
Subiecte în articol: Gabriel Biriş Ministerul Finantelor
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close