Antena 3 CNN Actualitate Bistriţa. Deranjat de zgomot, un bărbat a distrus trei locomotive (VIDEO)

Bistriţa. Deranjat de zgomot, un bărbat a distrus trei locomotive (VIDEO)

Bistriţa. Deranjat de zgomot, un bărbat a distrus trei locomotive (VIDEO)
Sursa foto: locomotive
13 Noi 2009   •   17:37


Insomnia dăunează grav locomotivelor. Ne-o demonstrează un bărbat din Bistriţa care de câţiva ani nu mai poate dormi liniştit, din cauza zgomotului, venit dinspre gară. Supărat nevoie mare, omul a decis joi noapte să rezolve problema. Încins de nervi dar şi de aburii alcoolului, insomniacul a luat un ciocan şi a devastat trei locomotive şi o maşină.

Bărbatul locuieşte aproape de gară şi a învăţat pe de rost mersul trenurilor, nu din carte, ci din experienţă. Aude fiecare garnitură care vine sau pleacă. De ceva timp încoace nu mai suporta zgomotul. În această situaţie, omul nu avea decât două variante: fie să se mute, fie să facă locomotivele să tacă. A ales-o pe a doua.

Poliţiştii de la transporturi au fost cei care l-au oprit pe insomniac din elanul lui muncitoresc, după ce acesta reuşise să spargă geamurile locomotivelor şi să distrugă instalaţiile de sonorizare şi iluminat. Locomotivele vor fi duse la Cluj, pentru reparaţii. În locul lor, în depoul din Bistriţa vor fi aduse altele.

La finele lunii trecute octombrie, cineva a tăiat firele de radiotrasmisie ale locomotivelor iar poliţiştii cred că ar fi vorba de acelaşi bărbat.



Observator

×
Subiecte în articol: scandal Bistriţa
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close