x close

Bistriţa. Deranjat de zgomot, un bărbat a distrus trei locomotive (VIDEO)

13 Noi 2009   •   17:37
Bistriţa. Deranjat de zgomot, un bărbat a distrus trei locomotive (VIDEO) locomotive


Insomnia dăunează grav locomotivelor. Ne-o demonstrează un bărbat din Bistriţa care de câţiva ani nu mai poate dormi liniştit, din cauza zgomotului, venit dinspre gară. Supărat nevoie mare, omul a decis joi noapte să rezolve problema. Încins de nervi dar şi de aburii alcoolului, insomniacul a luat un ciocan şi a devastat trei locomotive şi o maşină.

Bărbatul locuieşte aproape de gară şi a învăţat pe de rost mersul trenurilor, nu din carte, ci din experienţă. Aude fiecare garnitură care vine sau pleacă. De ceva timp încoace nu mai suporta zgomotul. În această situaţie, omul nu avea decât două variante: fie să se mute, fie să facă locomotivele să tacă. A ales-o pe a doua.

Poliţiştii de la transporturi au fost cei care l-au oprit pe insomniac din elanul lui muncitoresc, după ce acesta reuşise să spargă geamurile locomotivelor şi să distrugă instalaţiile de sonorizare şi iluminat. Locomotivele vor fi duse la Cluj, pentru reparaţii. În locul lor, în depoul din Bistriţa vor fi aduse altele.

La finele lunii trecute octombrie, cineva a tăiat firele de radiotrasmisie ale locomotivelor iar poliţiştii cred că ar fi vorba de acelaşi bărbat.Observator

Citeşte mai multe despre:

scandal Bistrita
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati