Antena 3 CNN Actualitate Bistriţa. Un elev a rămas fără dinţi, după ce a fost bătut de un coleg

Bistriţa. Un elev a rămas fără dinţi, după ce a fost bătut de un coleg

Bistriţa. Un elev a rămas fără dinţi, după ce a fost bătut de un coleg
Sursa foto: Foto: stiriploiesti.ro
09 Iun 2011   •   19:46

Un elev de clasa a şasea, din Bistriţa, a ajuns la spital bătut şi fără dinţi. A avut o altercaţie cu un băiat cu doi ani mai mare, care şi-a încheiat pledoaria cu un picior în gura puştiului. Agresorul e cunoscut ca un copil-problemă.

Băiatul de clasa a şasea abia ieşise de la ore, când l-a abordat un coleg de la o altă şcoală. A urmat un schimb de înjurături. Iar elevul de clasa a opta şi-a impus punctul de vedere dându-i un picior în gură.

"S-a întâmplat în afara spaţiului şcolar, se pare că în jurul chioşcului alimentar, unde nişte elevi de la Şcoala Generală nr. 1 l-au aşteptat pe unul de la şcoala noastră şi l-au lovit cu piciorul", spune Marius Mureşan, director la şcoala "Lucian Blaga" din Bistriţa.

Copilul agresat a început să scuipe sânge. Un echipaj SMURD l-a transportat la spital.

"Băiatul era conştient, avea trei dinţi rupţi, hemoragie la nivelul gurii", a declarat Marius Hulpe, paramedic SMURD Bistriţa.

Agresorul este un elev-problemă, cu nota scăzută la purtare. Pentru incidentul de joi, şcoala nu va putea să mai ia măsuri. Elevul are situaţia şcolară deja încheiată. În schimb, cazul a ajuns în atenţia poliţiei.

"Altercaţia a intervenit în urma unor înjurături între cei doi copii, mama minorului agresat a depus plângere la poliţie, urmând ca în funcţie de numărul de zile de spitalizare să se facă încadrarea juridică a faptei", a precizat cms-şef Gabriela Cozma, de la IPJ Bistriţa Năsăud.

Nu e prima dată când un elev al şcolii din Bistriţa ajunge la spital. În urmă cu trei săptămâni, un elev de clasa a cincea a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce colegii l-au aruncat în sus şi l-au scăpat.

 


×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close